Entreeticket Fien & Teun Sinterklaasfeest op 4 december 2021

€ 17,50 € 10

Entreeticket Fien & Teun Sinterklaasfeest op 4 december 2021

Beleef samen met Fien & Teun, het liefste boertje en boerinnetje, een vrolijk Sinterklaasavontuur! Bezoek op zaterdag 4 december 2021 de voorstelling 'Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest in Hilversum.

Je bespaart € 7,50
Verkocht 70+
Korting 43%

Wat te verwachten

 • Entreeticket Fien & Teun Sinterklaasfeest (t.w.v. €17,50)
 • De muzikale voorstelling is leerzaam, grappig en zit vol interactie
 • Voor en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’
 • Fien en Teun zijn bekend van hun eigen ‘Avonturenboerderij Molenwaard’ en de succesvolle bioscoopfilm ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’
 • Na afloop van de voorstelling komen Fien & Teun samen met Sinterklaas naar de foyer voor een meet & greet 

Voorwaarden

 • Locatie: Theater Gooiland, Hilversum
 • De voucher is geldig op 4 december 2021 op de door jou gekozen tijd 
 • De voucher is je betalingsbewijs. Print de voucher uit en neem hem mee naar het theater
 • Wissel de vouchers vanaf een uur voor de voorstelling bij de kassa in voor de definitieve entreetickets
 • Zitplaatsen worden door het theater toegewezen. Wanneer tickets in één bestelling worden geplaatst, worden de zitplaatsen naast elkaar gereserveerd
 • Duur: 55 minuten 
 • Let op! Voor toegang tot de theatervoorstellingen dient iedereen van 13 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldig Corona testbewijs. Meer informatie vind je bij 'Meer informatie' 
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

Locatie

Locatie
Emmastraat 2,
1211 NG Hilversum
Routebeschrijving

Meer informatie

Voorstellingen

 • Zaterdag 4 december 2021 in Theater Gooiland om 10:30 uur
 • Zaterdag 4 december 2021 in Theater Gooiland om 13:00 uur

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar met de voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’. Fien en Teun zijn bekend van hun eigen ‘Avonturenboerderij Molenwaard’ en de succesvolle bioscoopfilm ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’ en dit najaar te zien in het theater.

In dit spiksplinternieuwe avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de meest feestelijkste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus, en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar was als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef, samen met Fien en Teun, dit gezellige vrolijke Sinterklaasavontuur! 

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.  

Boerderij Experience  

Voor en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. 

Corona testbewijs 

Voor toegang tot de theatervoorstellingen dient iedereen van 13 jaar en ouder in het bezit te zijn van een geldig Corona testbewijs. Van Hoorne Entertainment volgt hierin het beleid van de Rijksoverheid.

 • Download de CoronaCheck-app en upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app
 • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. U kunt een afspraak maken via de website: http://www.testenvoortoegang.org
 • Een vaccinatiebewijs
 • Een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud

De CoronaCheck-app in combinatie met een ID bewijs biedt toegang tot de theaters. In het theater geldt na deze check geen 1,5 meter binnen. Voor vragen over het coronatoegangsbewijs klik hier

Bereikbaarheid

Je kunt betaald parkeren in Parkeergarage Gooiland of Parkeergarage Hilvertshof. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Deal opties

70+ verkocht

Entreeticket Fien & Teun Sinterklaasfeest

€ 17,50
€ 10
Koop de deal!

Video

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Van Hoorne entertainment