www.tripper.nl

1e rang ticket Carmina Burana

€ 89 € 57,85
Uitverkocht!

1e rang ticket Carmina Burana

Geniet van een Carmina Burana concert op 19 november 2023 in Amsterdam. Indrukwekkende muziekstukken onder leiding van dirigent Raymond Janssen!

Verkocht 30+
Korting 35%
Je bespaart € 31,15

Wat te verwachten

 • 1e rang ticket Carmina Burana (t.w.v. €89)
 • Meer dan 130 muzikanten voeren het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit 
 • In 2019, 2021 & 2022 trok deze concertreeks volle zalen en verbrak alle records
 • Onder leiding van dirigent Raymond Janssen 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op 19 november 2023
 • Reserveren is verplicht. Je dient online de reserveringscode(s) te verzilveren, hierna ontvang je het officiële entreeticket. Meer informatie vind je op de voucher
 • Het concert duurt circa 120 minuten, inclusief pauze
 • Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder
 • Bekijk hier de actuele beschikbaarheid

Locatie

Locatie
World Forum The Hague
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag
Routebeschrijving
Locatie
Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10 10
1071 LN Amsterdam
Routebeschrijving

Meer informatie

Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een grootse uitvoering van de ‘Carmina Burana’. In 2019, 2021 & 2022 trok deze concertreeks volle zalen en verbrak alle records. Niet voor niets behoort de Carmina Burana – mede dankzij het wereldberoemde ‘O Fortuna’ - tot de meest populaire muziekstukken ter wereld. Meer dan 130 musici voerden het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit en de publieke belangstelling was massaal. Wegens het grote succes en de populariteit van deze productie komt er in november 2023 nog één keer een tournee door Nederland. Laat deze kans om dit indrukwekkende muziekspektakel te beleven niet voorbij gaan!

Geniet van elk moment dat geluk brengt. Deze boodschap vormt het centrale thema van de ‘Carmina Burana’, een muzikaal meesterwerk van de hand van componist Carl Orff. In de 13de eeuw bezongen rondtrekkende monniken en studenten - als reactie op de strenge en vrome idealen van de kerk - het genot van de liefde, de drank en het zwerversleven. Orff gebruikte hun Latijnse en Duitse teksten als basis van zijn ‘Carmina Burana’ en liet zich inspireren door uiteenlopende muzikale bronnen. Het resultaat is een krachtig en opzwepend muziekstuk vol met voortstuwende ritmes. Mede dankzij de uitzonderlijke koor- en orkestbezetting maakt dit van elke uitvoering een intense belevenis. Het meest beroemde stuk uit de Carmina Burana is zonder twijfel ‘O Fortuna’. Het heeft anno 2023 een iconische status bereikt en is toegepast bij tientallen commercials, als basis voor hedendaagse hits en werd gebruikt bij films als Excalibur en The Doors. Dirigent Raymond Janssen presenteert tijdens zijn uitvoering van de Carmina Burana een overweldigende versie van dit spectaculaire nummer dat direct het hoogtepunt van het concert vormt. Het karakter van de muziek – majestueus en imposant - zorgt sowieso voor een onvergetelijke middag of avond.

Uitvoerenden:

 • Orkest: International Symphony Orchestra uit Lviv
 • Koor: Het Nationale koor van Oekraine 'Dumka'
 • Dirigent: Raymond Janssen
 • Solisten: Veronica Anușca (sopraan), Valentin Roceveanu (tenor), Iordache Basilic (bariton), Eugene Kruk (viool)

Data

 • Zondag 19 november 2023, 14:00 - World Forum Theater, Den Haag

Tijdsduur concert:
Deel 1 - 45 minuten
Deel 2 - 65 minuten

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden naar het World Forum Theater in Den Haag of Het Concertgebouw in Amsterdam.

€ 57,85
€ 89
Verkocht 30+
Korting 35%
Je bespaart € 31,15

Foto's

Deel deze deal:

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app