www.tripper.nl

De Waarbeek

De Waarbeek

In het hart van Twente, verscholen tussen Hengelo en Enschede, ligt een pareltje dat al bijna een eeuw lang gezinnen verwelkomt: Attractiepark De Waarbeek. Dit nostalgische park, geopend in 1924, biedt een unieke mix van historische charme en moderne gezelligheid, perfect voor een onvergetelijke dag uit met de familie.

Een all inclusive belevenis

Wat De Waarbeek echt bijzonder maakt, is het all-inclusive concept. Voor een vaste lage prijs krijg je niet alleen toegang tot alle attracties, maar kun je de hele dag genieten van onbeperkt eten en drinken. Denk aan vers belegde broodjes, patat, snacks, soep van de dag, en een scala aan drankjes en ijsjes. Dit maakt het plannen van een dagje uit eenvoudig en zorgeloos.

Attracties voor alle leeftijden

Hoewel De Waarbeek vooral gericht is op kinderen, biedt het park vermaak voor bezoekers van alle leeftijden. Een van de opvallendste attracties is de Rodelbaan, de oudste nog operationele stalen achtbaan ter wereld, die dateert uit de jaren 1930. Andere hoogtepunten zijn de nostalgische Nautic Jet, waar je met een bootje in het water landt, en de klassieke botsauto's en zweefmolen. Voor de kleintjes zijn er diverse draaimolens en speeltuinen​.

Perfect voor schoolreisjes en kinderfeestjes

De Waarbeek is een favoriet voor schoolreisjes en kinderfeestjes, dankzij de overzichtelijkheid en het all-inclusive aanbod. Groepen van 20 personen of meer kunnen genieten van speciale kortingen en gereserveerde eetruimtes, wat het organiseren van groepsuitjes eenvoudig en plezierig maakt​.

Meest gestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van Attractiepark De Waarbeek?
De openingstijden variëren per seizoen en speciale evenementen. Het park is meestal geopend van 10:00 tot 17:00 uur, maar het is aan te raden de website te checken voor actuele tijden. Openingstijden

2. Wat houdt het all-inclusive concept in?
Het all-inclusive ticket omvat onbeperkt toegang tot het park, inclusief alle attracties en een breed aanbod aan eten en drinken gedurende de dag. Dit omvat snacks, sandwiches, friet, soepen, koffie, thee, limonade en ijsjes.

3. Hoe kan ik tickets kopen en wat zijn de prijzen?
Tickets kunnen online gekocht worden via de website. De prijzen zijn afhankelijk van de leeftijd van de bezoekers en speciale aanbiedingen. Er zijn ook groepskortingen beschikbaar. Ticketprijzen

4. Is er parkeergelegenheid bij het park?
Ja, er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar direct bij de ingang van het park. 

5. Wat zijn de regels voor het meenemen van eigen eten en drinken?
​​​​​​​Omdat het park een all-inclusive concept heeft, is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Uitzonderingen worden gemaakt voor dieetvoorschriften en babyvoeding.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van de Waarbeek. 

Adres en routebeschrijving

Locatie
De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app