www.tripper.nl

The Alcohol Factory

Iets boven Roermond worden liefhebbers van whiskey, gin en likeur volledig verwend. Tijdens een bezoek aan deze distilleerderij krijg je inzicht in het productieproces, geniet je van een boeiende proeverij en beleef je een leerzaam dagje uit. Tijdens de tour krijg je een kijkje in het unieke proces waarmee drank wordt geproduceerd en proef je door The Alcohol Factory gemaakte dranken.

Proeverij

Bij de diverse proeverijen van The Alcohol Factory ontdek je de meest verrukkelijke smaken. Tijdens de whiskey proeverij word je voorzien van drie voortreffelijke whiskey’s en heerlijke hapjes. Bovendien krijg je inzicht in het brouwproces. Tijdens de bierproeverij leer je smaken te onderscheiden terwijl je zes verschillende bieren proeft. Zo leer je meer over de brouwerij en het brouwproces.

Winkel

In de winkel van The Alcohol Factory vind je dranken die je tijdens de tour of proeverij hebt ontdekt. Je vindt hier onder meer uitstekende rum, eau de vie en grappa. Het is de perfecte plek om een unieke fles drank te vinden om iemand cadeau te doen.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van The Alcohol Factory.

Adres en routebeschrijving

Locatie
The Alcohol Factory
Oude Baan 9
6071 NP Swalmen
Routebeschrijving

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app