www.tripper.nl

Libema

Libema

Ieder jaar ontvangt Libéma ruim vijf miljoen gasten op de attractieparken, vakantieparken en beurzen- en evenementenlocaties. De missie van Libéma is: ‘De mooiste tijd beleef je bij Libéma’. Dit houdt uiteraard in dat Libéma wil dat de gasten de mooiste tijd beleven op één van de locaties. 

Dieren spotten in onze parken

Wandelschoenen aan, backpack om en ontdekken maar! Loop samen met de pinguïns over het strand, wandel tussen de ringstaartmaki’s en sta oog in oog met de nijlkrokodil. Ga samen op zoek naar bijzondere dieren en kom alles over ze te weten tijdens de verschillende leerzame presentaties. En overal in het park heb je lekker de ruimte, wel zo fijn in deze tijd.

Vlakbij Eindhoven, tussen de velden ligt een hele bijzondere dierentuin: Dierenrijk. Een gezellige plek waar mens en dier samen plezier maken. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Waar wacht je op? Slinger je weg door de speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij.

Ga op expeditie

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de 7 verschillende Expeditiegebieden waar cheetahs, miereneters, tamanduas, brazzameerkatten en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Wandel tussen pinguïns in Boulders Beach, spring met kangoeroes op de Outback, laat je omringen door maki's in Itampolo en sta oog in oog met tijgers in Jangalee. Het kompas geeft de hoofdroute aan. Durf jij af te wijken? Er zijn veel sluippaadjes wat het net wat avontuurlijker maakt. Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer... Vooraan in het park is ook een grote speeltuin en een zelfbedieningsrestaurant te vinden.

Ontdek Klimrijk Brabant

Het klimpark van Klimrijk Brabant is gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven. Het parcours bestaat uit verschillende routes, variërend in moeilijkheidsgraad. De parcoursen zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. En de platformen kunnen met de bomen meegroeien. Klimrijk draagt de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots! 

Test je klimkunsten op 1 van de 5 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van 2 tot 10 meter in de lucht. 

Vlieg met ons mee

Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur! In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdek jij alles over vliegen. Je ziet er het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stapt aan boord van een Boeing 747, vliegt zelf de wereld over in een flightsimulator en je verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Of test jouw Spykerharde zenuwen tijdens de 4D-film Skymania.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Libema.

Adres en routebeschrijving

Locatie
AquaZoo Leeuwarden
De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
Routebeschrijving
Locatie
ZooParc Overloon
Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Routebeschrijving
Locatie
Luchtvaartmuseum Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad Airport
Routebeschrijving
Locatie
Dierenrijk
Baroniehei 1
5731 RG Mierlo
Routebeschrijving
Locatie
Klimrijk Brabant
Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
Routebeschrijving