Helaas zijn er geen deals gevonden.

Landgoed Hoenderdaell

Landgoed Hoenderdaell

In het prachtige uitgestrekte natuurgebied in Anna Paulowna vind je Landgoed Hoenderdaell. De dieren en hun welzijn staan hier centraal. De leefomgevingen in het park worden zo goed mogelijk nagemaakt. Sta oog in oog met onder andere alpaca's, (roof)vogels, tijgers, apen, stokstaartjes, beren, wolven en hyena's.

Er is van alles te doen en te zien in Landgoed Hoenderdaell. Bezoek het apeneiland en neem een kijkje bij de nieuwsgierige ringstaartmaki's als ze gevoerd worden. De dieren lopen los rond, dus grote kans dat er eentje op jouw schouders gaat zitten. Of voer zelf de lori's met honingwater in de lorituin. Elke woensdag en zondag wordt er in het park een vogeldemonstratie gegeven.

Op Landgoed Hoenderdaell is het opvangcentrum van Stichting Leeuw gevestigd. Het park vangt regelmatig katachtige roofdieren op. Ze worden verzorgd en getraind zodat ze op ten duur weer terug kunnen keren in de natuur. Er zijn daarom telkens andere dieren te bewonderen in het park.

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren bij Landgoed Hoenderdaell. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.


Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
09:30 - 17:30

Locatie