www.tripper.nl

Funny World

Bij het plannen van een gezinsuitje is het altijd een uitdaging om een bestemming te vinden die zowel jong als oud aanspreekt. Gelukkig biedt Funny World, gelegen in Kappel-Grafenhausen in Zuid-Duitsland, de perfecte oplossing. Deze gezinsvriendelijke attractiepark, dat zichzelf positioneert als een wereld vol plezier, biedt een breed scala aan activiteiten en attracties die ontworpen zijn om bezoekers van alle leeftijden te vermaken.

Een wereld vol plezier

Funny World is een charmant pretpark dat trots is op zijn toegankelijkheid en diversiteit aan attracties. Wat dit park uniek maakt, is de nadruk op interactieve en handmatige activiteiten. In plaats van uitsluitend afhankelijk te zijn van elektronische of mechanische attracties, moedigt Funny World kinderen aan om actief deel te nemen en hun verbeelding de vrije loop te laten.

Hoogtepunten van het park

 1. Indoor en outdoor attracties:
  Funny-World biedt een scala aan zowel indoor als outdoor activiteiten. Dit betekent dat ongeacht het weer, er altijd iets te doen is. Buiten kunnen kinderen genieten van klimrekken, glijbanen en diverse waterattracties, terwijl de indoor speelhal onderdak biedt aan ballenbakken, trampolines en constructiespeelplaatsen.

 2. Themazones:
  Het park is opgedeeld in verschillende themazones, elk met zijn eigen unieke attracties en activiteiten. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is en dat kinderen de mogelijkheid hebben om steeds weer iets nieuws te ontdekken.

 3. Waterattracties:
  Voor de warme zomerdagen heeft Funny-World een aantal verfrissende waterattracties. De splash area en waterglijbanen zijn bijzonder populair en bieden verkoeling en plezier voor de hele familie.

 4. Avonturenpark:
  Het avonturenpark-gedeelte van Funny-World moedigt kinderen aan om te klimmen, klauteren en hun grenzen te verleggen op een veilige manier. Het biedt een geweldige manier voor kinderen om fysiek actief te zijn terwijl ze plezier hebben.

Eten en drinken

Geen enkel pretparkbezoek is compleet zonder lekker eten en drinken. Funny-World biedt verschillende eetgelegenheden waar gezinnen kunnen genieten van een breed scala aan snacks en maaltijden. Van pizza en frietjes tot gezondere opties, er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er voldoende picknickplaatsen waar bezoekers hun eigen eten mee naartoe kunnen nemen en ervan kunnen genieten in een ontspannen omgeving.

Speciale evenementen en feestjes

Funny-World is niet alleen een geweldige bestemming voor een dagje uit, maar biedt ook de mogelijkheid om speciale evenementen en feestjes te organiseren. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een schoolreisje of een familiebijeenkomst, het park biedt diverse arrangementen die aangepast kunnen worden aan de behoeften van de groep. Dit maakt het een ideale plek om memorabele momenten te creëren.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Funny World.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Funny World
Allmendstraße 1
77966 Kappel-Grafenhausen
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app