Gezellig borrelen bij een Fletcher hotel naar keuze
44%

Gezellig borrelen bij een Fletcher hotel naar keuze

Heerlijke high tea bij één van de ruim 100 Fletcher Hotels
40%

Heerlijke high tea bij één van de ruim 100 Fletcher Hotels

Fletcher Hotels Meerdere locaties

Fletcher hotels

Fletcher Hotels in Nederland

Op fantastische locaties verspreid over Nederland vind je alle Fletcher hotels. Vind ze bijvoorbeeld aan het strand, midden in de duinen, in de prachtige heuvels van Limurg of in één van de historische steden van Nederland. De hotel-restaurants zijn authentiek met elk een andere sfeer en beleving en veelal gevestigd in historierijke gebouwen. Bekijk alle locaties op de website van Fletcher hotels.

Ontspannen en genieten!

Fletchers hotels bieden alle gelegenheid om optimaal te ontspannen en te genieten. Elk hotel beschikt over een eigen restaurant waar je kunt genieten van verschillende culinaire specialiteiten. Bij Fletcher hotels is het dineren gegarandeerd smaakvol en gevarieerd! Naast dineren kun je ook genieten van een heerlijke high tea of gezellig borrelen in de bar. De ideale uitvalsbasis om weer is even goed bij te kletsen of simpelweg te genieten van wat tijd samen.

Draai het rad en win nóg meer korting op de leukste deals. Claim de prijs in jouw account en ontvang onze nieuwsbrief vol aanbiedingen voor dagjes weg. Fijne feestdagen!

Wheel Of Deal Wijzer Wheel Of Deal Rad