www.tripper.nl

Faunapark Flakkee

In het charmante Nieuwe-Tonge, gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee, ligt Faunapark Flakkee – een paradijs voor dierenliefhebbers. Dit park biedt een bijzondere kans om de natuur van dichtbij te beleven en is ideaal voor een leuk en leerzaam dagje uit met het hele gezin.

Een wereld vol dieren

Faunapark Flakkee herbergt een brede selectie aan dieren, van exotische soorten zoals capibara's en wallaby's tot inheemse dieren zoals de Europese wilde kat. De diverse fauna zorgt voor een dynamische ervaring waarbij bezoekers kunnen leren over verschillende diersoorten en hun leefomgeving.

Educatie en behoud

Educatie staat centraal in Faunapark Flakkee. Het park biedt tal van educatieve programma's en activiteiten die gericht zijn op natuurbehoud en het verhogen van het bewustzijn over wildlife. Kinderen kunnen deelnemen aan interactieve spreekbeurten en speurtochten, terwijl volwassenen meer te weten kunnen komen over de conservatie-inspanningen van het park.

Actieve deelname

Bezoekers worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan de missie van het park. Dit kan door middel van dieradopties, vrijwilligerswerk of deelname aan speciale evenementen en tellingen. Deze betrokkenheid helpt niet alleen bij het ondersteunen van het park, maar biedt ook een unieke kans om een verschil te maken in natuurbehoud.

Faciliteiten en bezoekersinformatie

Faunapark Flakkee is vijf dagen per week geopend en biedt gratis parkeergelegenheid. Het park beschikt over faciliteiten die een bezoek comfortabel en aangenaam maken, zoals picknickplaatsen en een speeltuin voor kinderen.

Meest gestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van Faunapark Flakkee?
Faunapark Flakkee is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10:00 tot 17:00 uur. Voor actuele informatie, bezoek de website.

2. Wat zijn de toegangsprijzen?
Tickets zijn gratis voor kinderen tot 2 jaar, €11,50 voor kinderen van 3 tot 12 jaar en senioren, en €14,50 voor volwassenen.

3. Waar ligt Faunapark Flakkee?
Faunapark Flakkee bevindt zich in Nieuwe-Tonge, op het eiland Goeree-Overflakkee.

4. Welke dieren zijn er te zien in het park?
Het park huisvest een verscheidenheid aan dieren zoals capibara's, Parma wallaby's, boomstekelvarkens, en Aziatische kleinklauwotters.

5. Kan ik een dier adopteren of vrijwilliger worden?
Ja, bezoekers kunnen dieren adopteren of vrijwilliger worden. Meer informatie hierover is beschikbaar op de website.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Faunapark Flakkee

 

Adres en routebeschrijving

Locatie
Faunapark Flakkee
Duivenwaardsedijk 22
3244 LG Nieuwe-Tonge
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app