www.tripper.nl

Domein van de Grotten van Han

Laat je betoveren door de magische Grot van Han en ga op avontuur in het Wildpark. Een onvergetelijke beleving voor jong en oud! Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het eerste Geopark van België, het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne, en krijgt terecht 3 sterren in de Michelin gids. 

De Grot van Han

Neem een duik onder de grond en ontdek de geologische wonderen van de Grot van Han met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de nieuwe klank- en lichtshow “Origin”, die je meevoert naar de oorsprong van de wereld en de Grot...

Het Wildpark 

Safari in je achtertuin! Te voet (op een Wandelpad van 2,5 of 5,5 km) of met de Safari-car ontmoet je de Europese Big 5: de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat, en vele andere Europese diersoorten. Geniet van de adembenemende uitzichtpunten en wandel in de toppen van de bomen op de Bladerdakbrug. Ontdek het nieuwe Berenbos: zo’n 2 ha gewijd aan jonge bruine beren. 

Het museum PreshistoHan

Wist je dat je in PrehistoHan tot 10.000 jaar in het verleden duikt? Waan je een ontdekkingsreiziger diep onder de aarde en ontdek archeologische schatten die op de bodem van de rivier in de Grotten van Han zijn gevonden.  

Het museum Han 1900

In Han 1900 herbeleef je het dagelijkse leven in het begin van de 20e eeuw. Maar liefst 85 beroepen worden hier vertoond in 50 scenes. 150 figuren en een indrukwekkende collectie van meer dan 5.000 voorwerpen brengen die scenes tot leven. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van de Grot van Han. 

Adres en routebeschrijving

Locatie
Grotten van Han
Rue J. Lamotte 2
5580 Han-sur-Lesse
Routebeschrijving

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app