www.tripper.nl

Dino Zoo Metelen

Ben je op zoek naar een leuk en educatief uitje voor het hele gezin? Dan is een bezoek aan Dino Zoo Metelen een geweldige optie! Deze bijzondere dierentuin in Duitsland combineert de wonderen van de prehistorie met de charme van een moderne dierentuin. 

Ga op ontdekkingstocht in de bossen van Dino Zoo Metelen en ga 250 miljoen jaar terug in de tijd. Hier leer je alles over dinosaurussen en sta je oog in oog met indrukwekkende, levensgrote dino's zoals de T-rex, dilophosaurus, spinosaurus, iguandon en raptor. Ook kom je hier échte dieren tegen zoals alpaca's, grote gevlekte boomeekhoorns, cavia's, dwergschapen en meer.

Wat te verwachten

Dino Zoo Metelen biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers een reis door de tijd kunnen maken. Het park is verdeeld in verschillende themagebieden:

 • Dino Park
  Hier kun je levensgrote replica's van dinosaurussen bewonderen en meer leren over deze fascinerende wezens die miljoenen jaren geleden de aarde bevolkten.
 • Dierenpark
  Naast de dinosaurussen herbergt het park ook een verscheidenheid aan levende dieren. Dit gedeelte is perfect voor dierliefhebbers van alle leeftijden.
 • Speel- en Picknickgebieden
  Voor gezinnen met kinderen zijn er speelplaatsen waar de kleintjes zich kunnen uitleven, en picknickplekken waar je kunt ontspannen en genieten van een maaltijd in de buitenlucht.

Praktische tips

 • Kleding:
  Het park is grotendeels buiten, dus kleed je naar het weer. Comfortabele schoenen zijn een aanrader, aangezien er veel te zien en te ontdekken is.
 • Eten en Drinken:
  Er zijn diverse eetgelegenheden in het park waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Eigen eten meenemen en picknicken is ook toegestaan.
 • Souvenirs:
  Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de souvenirwinkel voor een leuk aandenken aan je bezoek.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Dino Zoo Metelen. 

Adres en routebeschrijving

Locatie
Dino Zoo
Samberg 60 60
48629 Metelen
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app