www.tripper.nl
Vier vakantie in eigen land!

Vier vakantie in eigen land!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 6 jul. 2020
Blijf jij deze zomer lekker in Nederland? Voor een echt vakantiegevoel hoef je namelijk helemaal niet ver te reizen. Ga heerlijk een dagje naar het strand, plan gezellige dagjes uit samen met het gezin en zoek vrienden en familie op. Wij hebben de leukste uitjes voor in de zomervakantie voor jou op een rijtje gezet. Fijne vakantie!

1. World of Dinos 

Is jouw kind helemaal gek op dino’s? Dan mag je deze expo zeker niet missen! Tot en met 30 augustus veroveren meer dan 80 levensgrote dino’s Jaarbeurs Utrecht. Naast alle dino modellen zijn er speurtochten, een dinoscoop en kan er een ritje worden gemaakt op een dino. Ook kunnen de kids zelf op zoek gaan naar fossielen en aan het einde van de expo is een speciaal speel area ingericht met attracties. Mis de grootste reizende dino expo van Europa niet! 

2. Attractiepark de Waarbeek

Tussen de bossen van Enschede en Hengelo vind je Attractiepark de Waarbeek. In dit familiepark kun je genieten van 30 nostalgische attracties die volledig op groene energie draaien, waaronder de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de Benelux. Durf jij het aan? Dankzij de all inclusive formule kun je met een ticket de hele dag genieten van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. Ideaal toch? 

3. Burgers' Zoo 

Een bezoekje aan een dierentuin is altijd leuk, hoe oud je ook bent! Bij Burgers’ Zoo in Arnhem wandel je door verschillende leefomgevingen en ontdek je meer dan 500 soorten dieren. Van olifant tot tijger en van zeekoe tot beer, je vindt het er allemaal! Het dierenpark is 45 hectare groot, waarin grootschalige natuurlijke leefomgevingen zijn creëert voor de dieren. Voor de kids zijn er ook verschillende (overdekte) speeltuinen en kunnen ze een educatieve speurtocht door het park doen. 

4. Duinen Zathe 

In het noorden van Nederland, in Appelscha, vind je Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe. In 2020 is dit park door de ANWB verkozen tot het leukste uitje van Friesland! De kids leren hier op een speelse manier alles over het verkeer op het verkeerscircuit. Daarnaast heeft het park ook verschillende attracties en is er een speeldorp en klimkasteel. Een entreeticket is inclusief koffie, thee, limonade, friet, diverse snacks, belegde broodjes, soep en ijs. Perfect uitje voor een hele dag vermaak! 

5. Efteling 

Duik in de wereld vol wonderen bij de Efteling in Kaatsheuvel. Of je nou houdt van spannende attracties of spectaculaire shows, de Efteling is voor iedereen leuk! Loop met de kleintjes door het magische Sprookjesbos, maak met opa en oma een ritje in de Droomvlucht en voor de echte waaghalzen zijn er te gekke achtbanen. Sinds 20 juni 2020 is de nieuwe dubbele achtbaan Max & Moritz geopend, deze achtbaan is leuk voor de hele familie! Je kunt deze zomer ook ’s avonds een bezoekje brengen aan de Efteling. Het park is tot maar liefst 23:00 uur geopend. 

6. DippieDoe 

Bezoek het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland: DippieDoe. Dit attractiepark ligt in Best, net boven Eindhoven. Het park is ideaal voor kinderen t/m 12 jaar oud. In de Buitenhaven zijn er verschillende attracties, waaronder twee achtbanen, zweefmolen, schommelschip en een midgetgolfbaan. Minder goed weer? Geen paniek! De kids kunnen lekker klimmen en klauteren in de Binnenhaven. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht. Zij kunnen terecht bij Dreumesbaai. 

7. Plaswijckpark

Bij Plaswijckpark in Rotterdam vermaak je je de hele dag! Het park is maar liefst 15 hectare groot en bestaat uit verschillende gedeeltes. Om lekker te kunnen spelen moet je in Speelwijck zijn. Hier vind je allerlei verschillende speeltuinen waar de kids heerlijk kunnen ravotten. In Dierenwijck is het een grote beestenboel. Apen, alpaca’s en otters, je vindt het in Plaswijckpark allemaal! Even toe aan rust? In Wandelwijck kun je allerlei rozen bewonderen in de rozentuin en genieten van iets lekkers op de Picknickweide. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl