www.tripper.nl
Valentijnsdag 2024: de leukste ideeën om jouw valentijn in Zuid-Holland te verrassen

Valentijnsdag 2024: de leukste ideeën om jouw valentijn in Zuid-Holland te verrassen

  • Yorrick de Wit Yorrick de Wit
  • -
  • 25 jan. 2024

De eerste maand van het jaar zit er bijna op en dat betekent dat februari op de drempel staat. Eindelijk tijd voor iets langer wordende dagen, een geweldige wintersportreis en … Valentijnsdag! Rode rozen, heerlijke chocolade en oneindig veel hartjes. 14 februari kun je er bijna niet omheen als we massaal de dag van de liefde vieren. Maar waar verras je jouw liefje dit jaar mee? Met onderstaande aangename sauna’s, zalige restaurants en fijne hotels in Zuid-Holland weet je zeker dat jouw geliefde een gat in de lucht springt. Combineer deze activiteiten tot één fantastische daad van liefde en geef jouw valentijn een dag om nooit meer te vergeten!

Centre du Lac

Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag. Een uitstekend moment om een dag vrij te nemen, de week doormidden te breken en een knus dagje ontspanning op te zoeken. Onder de rook van Zoetermeer ligt Centre du Lac. In dit sauna- en beautycentrum geniet je samen in alle rust van acht stomend hete sauna’s en zes prettige baden. Uitgeroepen tot Sauna Van Het Jaar 2021 beleven jullie hier samen ongetwijfeld een romantisch hoogtepunt.

Thermen Binnenmaas

Net onder Dordrecht doe je jouw lief een plezier met een saunabezoek aan Thermen Binnenmaas. In een landelijke omgeving komen jullie volledig tot rust in tien sauna’s en twee stoombaden. Uniek bij Thermen Binnenmaas is de tropische regendouche. Hier wanen jullie je voor even in het tropische Amazonegebied. Overweeg zeker om je partner in de watten te leggen met een rustgevende massage voor een buitengewoon verwenmomentje.

Ristorante Pizzeria Karalis

Nadat jullie volkomen ontspannen terugkomen is het tijd om een hapje te gaan eten. Met een diner in een betoverend restaurant weet je zeker dat je het komende jaar goed zit bij jouw vlam. In Ristorante Pizzeria Karalis in Leiden smul je van een smakelijk driegangenmenu. En zeg nou zelf, wat is er romantischer dan de Italiaan op Valentijnsdag? Deel samen een pizza en pasta en doe je te goed aan het beste dat de Sardijnse keuken te bieden heeft!

Westewind

Een andere fantastische plek om te genieten van een aantrekkelijk keuzediner is Westewind aan de boulevard van Scheveningen. Gelegen onder het Kurhaus vergezeld de prachtige zonsondergang jullie als het voor-, hoofd- en nagerecht wordt uitgeserveerd. Gaan jullie voor de avocado burger, de diamanthaas of toch het zalm-preistoofpotje? Naast een knisperende open haard heb je de meest knusse momentjes. Waai tenslotte uit op het strand om elkaar de aandacht te geven die jullie verdienen.

Hotel VIC

Met een overnachting bij Hotel VIC in het centrum van Leiden scoor je zonder enige twijfel punten bij je liefje. Sluit Valentijnsdag perfect af in één van de mooie designkamers uit 2022 en dut samen comfortabel weg. Natuurlijk slapen jullie de volgende ochtend eerst zalig uit. Met een ontbijtpakket van de Grab & Co foodstore beginnen jullie de dag vervolgens vol energie en kunnen jullie Valentijnsdag 2024 met recht een succes noemen.

Golden Tulip Leiden Centre

Een andere plek om in Leiden invulling te geven aan de meest romantische dag van het jaar is Golden Tulip Leiden Centre. Vier op loopafstand van winkels, musea en restaurantjes de liefde in een luxe kamer van dit viersterrenhotel. Naast een verrukkelijk ontbijtbuffet staat er ‘s avonds een uitgebreid diner voor je klaar. Bij Golden Tulip is er gegarandeerd love in the air!