www.tripper.nl
Waar ga jij straks als eerste heen?

Waar ga jij straks als eerste heen?

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 11 mei 2020
Het voelde als de normaalste zaak van de wereld om een dagje op pad te gaan. Nu kunnen we niet wachten op het moment dat we weer onbezorgd kunnen genieten. Veel ondernemers openen vanaf vandaag weer hun deuren, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Wij hebben 6 leuke uitjes voor jou op een rijtje gezet waarvan de tickets extra lang geldig, zodat jij kunt genieten zodra de parken weer open mogen. Tot die tijd houden de geselecteerde parken jou op de hoogte via hun website en social media aan de hand van leuke video’s, updates en online activiteiten.

1. Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn is het huis van de mooiste vogels, halfapen en rode panda’s. Normaal gesproken worden er dagelijks verschillende vogel- en voederdemonstraties gegeven, kunnen de kids heerlijk spelen in de speeltuin en kun je zelf de Australische honingpapegaai voeren. Nu het park tijdelijk gesloten is, kun je via het Instagramaccount van Avifauna genieten van leuke spelletjes en een kijkje nemen achter de schermen via IGTV. Tickets voor Vogelpark Avifauna zijn geldig t/m 31 oktober 2020.

2. Nederlands Openluchtmuseum

Het is momenteel niet mogelijk om het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem te bezoeken vanwege het coronavirus, maar daar heeft het museum een oplossing voor gezocht! Via de website van het Openluchtmuseum haal je de Nederlandse geschiedenis je woonkamer in. Bekijk online video’s over de presentatoren, bekijk op YouTube de serie ‘Les van Tess’ over de Nederlandse cultuur en bekijk de online collectie van het museum. Op deze manier mis je helemaal niets! Benieuwd naar het museumpark van maar liefst 44 hectare groot?  Tickets voor het Nederlands Openluchtmuseum zijn geldig t/m 28 februari 2021.

3. Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het perfecte uitje voor gezinnen met kinderen van 2 tot 10 jaar. Het park beschikt over meer dan 60 attracties en de kids kunnen de bekende tv-karakters Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia ontmoeten. Helaas is een bezoekje aan het park op dit moment nog niet mogelijk, maar via hun Facebookpagina ontdek je leuke video’s of bekijk via Instagram de marathon van Jul & Julia tv-serie. Tickets voor Julianatoren zijn geldig t/m 25 oktober 2020.

4. Archeon

Bij het Archeon in Alphen aan den Rijn komen de prehistorie, de romeinse tijd en de Middeleeuwen weer tot leven. In alle 45 boerderijen, huizen en hutten wonen Archeotolken. Aan de hand van leuke activiteiten, zoals boogschieten en een kruidenspeurtocht, ontdekken kinderen alles over het verleden. Het park is momenteel nog gesloten, maar via Facebook en de website van het Archeon vind je de leukste tips om thuis te doen. Wil je ook het leven van toen ervaren? Tickets voor het Archeon zijn na aankoop van de deal 6 maanden geldig.

5. Museon

Bij het Museon in Den Haag draait het allemaal om mens, wetenschap en cultuur. Op dit moment kunnen we geen bezoekje brengen aan het Museon, maar gelukkig is daar een oplossing voor bedacht! Ontdek de wereld vanuit je eigen huis met MuseOnline. Via de website van het Museon kun je digitaal de tentoonstellingen bezoeken, leuke thuisactiviteiten doen, video’s bekijken en nog veel meer! Hopelijk kunnen we snel weer het museum écht bezoeken. Tickets voor het Museon zijn na aankoop van de deal een jaar geldig.

6. Kasteel Muiderslot

Het middeleeuwse kasteel Muiderslot is een van de oudste en best bewaarde kastelen van Nederland. Het kasteel uit het jaar 1285 is omringd door water en prachtige kasteeltuinen. Muiderslot is tijdelijk gesloten, maar online zijn ze gewoon open. Via Facebook, Twitter en Instagram houden ze je op de hoogte aan de hand van leuke video’s, weetjes en thuisopdrachten. Vergeet de thuisopdrachten niet te delen met #slotopslot. Tickets voor Muiderslot zijn geldig t/m 31 december 2020.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl