www.tripper.nl
Leuke uitjes met de kids voor in de herfstvakantie!

Leuke uitjes met de kids voor in de herfstvakantie!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 18 sep. 2019

De herfstvakantie is het perfecte moment voor quality time met je gezin. Een gezellig dagje naar een dierentuin, avontuur opzoeken in een pretpark of liever een educatief uitje naar een museum? Wij hebben de leukste dagjes weg met korting voor je op een rijtje gezet.

1. Een dagje Drievliet, wie wil dat nou niet?

Het ideale uitje voor het hele gezin is Familiepark Drievliet in Den Haag! Het park beschikt over ruim 30 attracties en in de weekenden en vakanties zijn er diverse shows te zien. Van wildwaterbaan tot carrousel en van spookhuis tot Formule X. Je vindt het allemaal bij Drievliet. Aan de kleintjes is er ook gedacht. In het gebied Lol Atol zijn er diverse attracties, zoals de Vliegende Vissen, de Sleepbootjes en de Springende Hondjes. Slecht weer? Ga op zoek naar de schat van Skull Rock in het CineMagic 5D Theater.

2. Sluit de herfstvakantie af bij het kinderevenement Doe’s Gek!

Sluit de herfstvakantie af bij het kinderevenement Doe’s Gek! De IJsselhallen in Zwolle zijn van 24 t/m 27 oktober omgetoverd tot een groot kinderparadijs. Bij het kinderevenement Doe’s Gek kunnen de kids in een ruimte van 12.000 m2 spelen, gamen, genieten van liveshows en meedoen met workshops. Ook zijn er verschillende attracties, zoals een springkussen, hindernisbanen en pannavoetbalkooien. Er kan zelfs geknuffeld worden met Alpaca’s, konijnen en geitjes op de kinderboerderij. Hoe leuk is dat?! Doe’s Gek is de perfecte plek voor kinderen tussen de 4 t/m 11 jaar tijdens de herfstvakantie!

3. Bewonder meer dan 4.000 dieren bij SEA LIFE Scheveningen!

Bewonder meer dan 4.000 dieren bij SEA LIFE Scheveningen! Ontdek de verrassende onderwaterwereld bij groot zeeaquarium SEA LIFE Scheveningen. Sta oog in oog met onder andere vissen, otters, schildpadden, haaien, roggen en zeeanemonen. Het leuke is dat er dagelijks voerpresentaties zijn waar je kunt zien hoe de dieren gevoed worden en kun je sommige dieren aaien bij de voelpoel. Nieuw bij SEA LIFE Scheveningen is de nieuwe, interactieve 3D zandbak waar zand tot leven komt en de virtuele duikkooi waar je een virtuele reis maakt in de onderwaterwereld.

4. Leer alles over onze hulpdiensten bij PIT Veiligheidsmuseum!

Wat zouden wij zijn zonder onze hulpdiensten in Nederland? Beleef bij PIT Veiligheidsmuseum in Almere de wereld van Politie, Brandweer en Ambulance. Leer alles over het heden, verleden en toekomst van veiligheid aan de hand van tentoonstellingen en interactieve games. In de herfstvakantie is er iedere dag iets bijzonders te doen bij PIT. Doe een spannende speurtocht of haal je skelterrijbewijs. Leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

5. Ga op ontdekkingsreis bij Burgers’ Zoo in Arnhem

Een dagje naar de dierentuin is leuk voor het hele gezin! Bij Burgers’ Zoo in Arnhem leven meer dan 500 soorten dieren in 7 verschillende leefomgevingen: Burgers' Park, Burgers' Safari, Burgers' Desert, Burgers' Mangrove, Burgers' Rimba, Burgers' Bush en Burgers' Ocean. Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays. De dieren leven in grote natuurlijke leefomgevingen. Beleef 45 hectare dierenpark en laat je inspireren door weetjes, filmpjes, mooie foto’s en natuurlijk de dieren zelf!

6. Ontdek 7.000 jaar geschiedenis bij museum Batavialand!

In museum Batavialand kom je alles te weten over het land van water aan de hand van verrassende (interactieve) tentoonstellingen en presentaties. Stap aan boord van het VOC-schip en ontdek het verhaal over de Batavia. Tijdens de herfstvakantie zit Batavialand vol leuke activiteiten. De kids kunnen touwslaan, spijker smeden of kopje hakken. Ook is de bierbrouwerij open en kun je met een scheepskat mee. Leuk en interactief uitje voor het hele gezin!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl