www.tripper.nl
Kom in winterse sferen met deze uitjes

Kom in winterse sferen met deze uitjes

  • Samantha Smink Samantha Smink
  • -
  • 13 sep. 2019

Nog even en de zomer van dit jaar is weer ten einde, een zomer die inmiddels tot de top 3 warmste zomers in Nederland ooit behoort. Er werden twee keer zoveel tropische dagen gemeten dan gemiddeld. Volop genieten voor de liefhebbers! Voor de liefhebbers van de tegenhanger; de winter, komt het genieten van de weersomstandigheden de komende maanden weer. Officieel is de zomer voorbij vanaf 23 september, dan gaan we weer over op de herfst gevolgd door de winter. Koelere temperaturen, sneeuw, ijs, vroeger donker en natuurlijk de daarbij horende gezelligheid. In dit artikel hebben wij een aantal uitjes voor je verzameld om alvast in de winterse stemming te komen.

De bekroonde IMAX documentaire Everest in Omniversum

Ga mee op expeditie naar de top van de hoogste berg ter wereld en ervaar de meeslepende avonturen van een groep ervaren bergbeklimmers. De documentaire Everest neemt je mee krakende ijswanden en gapende afgronden, langs gevaarlijke, torenhoge kliffen, en naar de gevarenzone van zuurstofarme hoogtes. Door het enorme koepelscherm waarop de documentaire wordt afgespeeld, voelt het bíjna alsof je zelf op de Mount Everest staat!

Indoor skiën of snowboarden bij De Uithof

Weer of geen weer, bij De Uithof kun je te allen tijde terecht voor een flinke portie sneeuw. Bereid je voor op een welverdiende wintersportvakantie, houd het gevoel van je wintersportvakantie langer vast of geniet simpelweg van een heerlijke wintersportsessie tussen neus en lippen door. Vertoon je kunsten op de 211 meter lange sneeuwbaan!

Ski-arrangement bij SnowWorld Zoetermeer

Waar je ook terecht kunt voor het ultieme wintersportgevoel is SnowWorld in Zoetermeer. Deze skihal werd in 2019 verkozen tot de beste skihal van Nederland, België en Duitsland! Hier vind je de steilste indoorpiste van Europa met een hoogte van 300 meter, twee pistes van 140 meter en een piste voor de allerkleinsten van 30 meter. Met een apfelstrudel, een warm drankje en een afsluitende tafelbarbecue voelt het even écht alsof je wintersportvakantie bent.

Winterse Glowgolf in Skidôme

Minigolf spelen tussen de ijsberen, orka’s, pinguïns en walvissen nét alsof je op Noordpool bent? Dat kan bij GlowGolf Rucphen in Skidôme. Binnen in het donker met blacklight en 18 holes is dit een waar glow-in-the-dark paradijs. Deze minigolfbaan vind je in Rucphen, in Noord-Brabant tussen Roosendaal en Breda. GlowGolf is leuk voor alle leeftijden, behalve voor de allerkleinsten. Kinderen tot 4 jaar mogen wel gratis mee de baan op, maar bij hen is vaak de motoriek nog niet voldoende ontwikkeld om goed te kunnen midgetgolfen.

Het hele jaar door IJskarten bij Skidôme

Keihard scheuren over het circuit en vliegen door de bochten, tijdens het karten doe je dit zelf! Ga voor een winterse kartbeleving en kies voor ijskarten. In plaats van asfalt scheur je over een bevroren circuit met een kart die door de speciale banden met spikes voldoende grip geven om de baan de baas te blijven. Voor het besturen van de karts moet je minimaal 1.40 meter zijn. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen, samen met een ouder en/of begeleider, met aangepaste snelheid driften tijdens de kinder-driftessies.

Lichtjesroute in Eindhoven

Het wordt weer steeds later licht en steeds vroeger donker. Van 18 september tot en met 13 oktober 2019 is de Lichtjesroute in Eindhoven. Een verlicht traject door de stad van maar liefst 22 kilometer lang! Een traject met mooie lichtkunstwerken van Disney figuren, dieren en andere random objecten. Het hoogtepunt voor velen is het Smurfendorp, een absolute must-see. De lichtjesroute is te zien vanaf de openbare weg en dus voor iedereen op elke manier toegankelijk. Hieronder een impressie van de Lichtjesroute in Eindhoven:

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl