www.tripper.nl
Kom in de kerstsferen tijdens een gezellige dag kerstshoppen!

Kom in de kerstsferen tijdens een gezellige dag kerstshoppen!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 7 dec. 2019

Sinterklaas is weer het land uit, dus tijd voor kerstvoorbereidingen! Zoek jij nog leuke cadeautjes voor onder de kerstboom of heb je nog geen kerstoutfit klaarliggen? Ga gezellig een dagje kerstshoppen en proef alvast de kerstsfeer. In Europa vind je de leukste kerstmarkten en wij hebben deze voor jou op een rijtje gezet.

1. Dagje kerstshoppen in Londen!

Bezoek Londen tijdens de gezelligste periode van het jaar! Met een luxe touringcar vertrek je richting Calais/Duinkerken waarna je via de Eurotunnel of per ferry in Londen arriveert. In de stad heb je alle vrije tijd en kun je de stad op eigen gemak verkennen. Doe kerstinkopen bij mooie warenhuizen zoals Harrods en Liberty, toon je schaatskunsten op één van de ijsbanen en geniet van heerlijke glühwein en braadworst op de grote kerstmarkt in Hyde Park.

2. Geniet van de leukste winteractiviteiten bij Winterland Hasselt!

Tot en met 5 januari 2020 kun je terecht bij de grootste winterhapping van Limburg: Winterland Hasselt. Sla je kerstcadeaus in op de kerstmarkt, bewonder het prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad en geniet van een hapje en drankje in het Grand Café. Koop nu met 52% korting de deal en krijg gratis entree voor de schaatsbaan, schaatsenverhuur, entree Grand Carrousel en 2 consumptiebonnen.

3. Ga kerstshoppen in het romantische Parijs!

Parijs is een prachtige stad, maar tijdens de kerstperiode is de hoofdstad van Frankrijk nog net iets mooier. Bezoek de verschillende kerstmarkten op La Défense, Trocadéro, Eiffeltoren en Champs-Elysées en ga gezellig schaatsen op één van de ijsbanen. Ook het prachtige warenhuis Galeries Lafayette mag niet ontbreken tijdens je trip naar Parijs. Voor vervoer hoef je niet zorgen, want de deal is inclusief vervoer per luxe touringcar. Klinkt perfect toch!

4. Kerstshoppen Kerstfair Huis Doorn!

Tijdens de feestdagen is Huis Doorn omgetoverd tot gezellige kerstfair. Ruim 90 specialisten, smaakmakers en vakmensen verzamelen zich hier om te vertellen over hun passie en liefde voor het vak. Ook is dit de perfecte plek voor al je kerstinkopen en om inspiratie op te doen. Geniet met een warm glaasje glühwein van live gezongen Christmas Carols. Daarnaast kun je in het vorstelijke Huis Doorn en een wandeling maken door het park.

5. Beleef een onvergetelijke dag bij Magisch Maastricht!

Reis met de bus naar de mooie en gezellige kerstmarkt in Maastricht. Tijdens de busreis krijg je een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers. Aangekomen in Maastricht kun je eerst genieten van een lekkere lunch op de maas, waarna je vervolgens naar het Vrijthof vertrekt en kunt genieten van Magisch Maastricht. Op dit bekende plein staat de kerstmarkt, een compleet overdekte schaatsbaan, een reuzenrad en veel andere traditionele activiteiten.

6. Bezoek een kerstmarkt in een stad in Duitsland!

De kerstmarkten in Duitsland zijn ieder jaar weer een groot spektakel. Kom alvast helemaal in de kerstsferen en bezoek een kerstmarkt in diverse steden in Duitsland. Je kunt kiezen uit een busreis naar Düsseldorf, Kleve, Munster of Aachen. Geniet van gezellige muziek terwijl je een warm glaasje Glühwein in je handen hebt en scoor de leuke kerstcadeautjes bij één van de vele kraampjes.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl