www.tripper.nl
Waar vier jij Halloween?

Waar vier jij Halloween?

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 12 okt. 2021

De griezeligste periode van het jaar is weer aangebroken! Vier Halloween bij één van de parken en beleef een spannende avond… Waag je samen met jouw gezin of vrienden aan spookhuizen, scare zones en shows! Durf jij het aan?

1. Walibi Belgium

Bezoek van 16 oktober t/m 7 november 2021 het grootste Halloween evenement van België in Walibi Belgium. Overdag kun je samen met jouw hele familie genieten van een portie plezier, maar na zonsondergang verandert het park in een griezelige setting. Waag je aan 3 indrukwekkende scare zones, 5 spookhuizen, 1 nieuwe kinderzone, 2 shows en vele andere spannende verrassingen. Tijdens de Halloween Nocturnes is het park langer geopend tot 22:00 uur. 

2. Movie Park Germany

Durf jij het aan om het Halloween Horror Festival te bezoeken? Als de avond valt worden er in oktober en november 280 monsters losgelaten in Movie park Germany. Bezoek het grootste Halloween-evenement van Europa en word de hoofdrolspeler van je favoriete horrorfilm in 8 horrorattracties en verschillende Scare Zones. Voor nog meer avontuur en actie neemt de indoor-achtbaan "Van Helsing's Factory" je mee op een razendsnelle vampierenjacht door de duisternis of voert de eerste houten achtbaan van Duitsland "The Bandit" je mee op een achtervolging door het Wilde Westen.

3. Attractiepark de Waarbeek

Vier op 20, 23 en 30 oktober 2021 Happy Halloween bij Attractiepark de Waarbeek! Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kun je vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kunnen de kids zich laten schminken, pompoenen uithollen, marshmallows roosteren en meedoen aan de Trick or Treat tocht om snoepjes te verzamelen. Maak ook kans op een mooie prijs tijdens de griezelbingo! Met jouw All-in entreeticket krijg je onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs.  

4. DippieDoe

Kom van 26 t/m 31 oktober 2021 griezelen bij DippieBoe in Attractiepark DippieDoe! Alle attracties zijn geopend en omgetoverd in Halloweenstijl! Dit te gekke Halloween-event is speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Kom verkleed naar het park toe en teken jouw spannendste monster op het krijtplein, geniet van dans en theater en ontmoet de wonderbaarlijke wezens in het park. Ook is er een griezelig spookhuis… 

5. Halloween The Villains VI

Beleef op 22 of 23 oktober een gruwelijk avond bij Halloween The Villains VI in Monde Verde. Het park is maar liefst 25 hectare groot en beschikt over 6 Scare zones en 2 Haunted Houses. Er zijn walking scare actors, die overal opduiken in het park en waarmee je op de foto kan. Geniet van een hapje en drankje bij verschillende horecagelegenheden in het park en scoor leuke Halloween-goodies bij de marktkraampjes. Halloween The Villains IV staat in de top 6 van beste Halloween events in Nederland/België, dus zeker een bezoekje waard!

6. Bellewaerde Park

Halloween in Bellewaerde Park is een gezellig en griezelig uitje voor het hele gezin! Het park is een unieke combinatie van attractiepark en dierentuin. Vanaf 16 oktober 2021 zitten er tal van attracties in een griezelig halloween-jasje en is het park nog mooier. Prachtige Halloween decors, honderden pompoenen en magische taferelen. Waag je aan de indrukwekkende shows of de spookhuizen voor alle leeftijden. Mis het niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl