www.tripper.nl
De griezeligste evenementen tijdens Halloween!

De griezeligste evenementen tijdens Halloween!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 24 okt. 2019

Het is weer bijna 31 oktober, de dag van Halloween! Het feest van griezelige kostuums, versierde pompoenen en langs de deuren gaan voor snoepjes. Veel pretparken zijn in deze periode volledig omgetoverd in Halloweensferen. Beleef samen met je gezin een gruwelijke dag! Durf jij het aan?

1. Kom griezelen bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

Tot en met 27 oktober staat Kinderpretpark Julianatoren geheel in het thema van Halloween. Begin de dag bij de Halloween Openingsshow van Jul & Julia, geniet van de theatershow ‘De Spoken van Griezelstijn’ en leer dansen als een griezel bij Jul’s Griezelfeest. De kids mogen verkleed als een echte engerd en hun outfits showen op de Griezelcatwalk. Wie weet maken ze kans op te gekke prijzen!

2. Beleef een angstaanjagende dag in Walibi Belgium!

Met 9 spookhuizen, 6 scare zones, 4 shows, meer dan 350 monsters en 9 bloedstollende nocturnes is Halloween in Walibi Belgium het grootste Halloween evenement van België. Dit jaar belooft nog indrukwekkender te worden dan vorige jaren. Durf jij het aan? Tijdens Halloween Nocturnes is het park niet tot 18:00 uur geopend, maar tot 22:00 uur. Extra lang griezelen!

3. Vier tijdens Halloween Fiësta Mortal bij Bellewaerde!

Tot en met 3 november staat Bellewaerde in België in het teken van het Mexicaanse Fiësta Mortal. Niet alleen de attracties staan in het teken van Halloween, ook is het hele park versierd, kun je meerdere spookhuizen bezoeken en zijn er Halloweenshows voor de hele familie, zoals een bellenblaasshow of de gloednieuwe illusieshow. Beleef samen met het gezin een griezelige en gezellige avond!

4. Beleef een gruwelijke dag bij Wunderland Kalkar

Op 26 en 27 oktober spelen geesten en monsters de hoofdrol in Wunderland Kalkar in Duitsland. Je wordt door de heksen opgewacht met een kleurrijk welkomstdrankje, waarna je het park gaat ontdekken vol griezelige figuren. Waag je aan het labyrint, maak pompoengezichten en sluit de dag af met een grote parade. Durf jij het om de enge camping of het spookhuis te bezoeken? Een dag vol griezelige, maar kindvriendelijke verrassingen voor het hele gezin!

5. Vier Halloween in Plopsaland De Panne!

Plopsaland De Panne is tijdens Halloween omgetoverd in Halloweensferen en je kunt terecht voor de leukste activiteiten. Bezoek de griezelige Piet Piraat Halloweenshow, ontmoet de Pompoenkoning en maak een selfie en doe een dansje met de vogelverschrikkers. Voor de echte waaghalzen zijn er de Halloween Scare Nights met gratis Scare Zones zoals Freak Circus en Camping ’t Zonnetje. Geniet ook tijdens deze griezelige avonden van een spectaculaire vuurshow. Dit wil je niet missen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl