www.tripper.nl
7x cadeautips voor Moederdag!

7x cadeautips voor Moederdag!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 15 apr. 2021

Moederdag is de perfecte dag om jouw (stief)moeder in het zonnetje te zetten! Wij hebben de leukste cadeaus voor jou geselecteerd. Fijne Moederdag! 

1. Sushi date

Nodig jouw moeder uit voor een gezellige sushi date en geniet van een avondje kletsen en lekker eten. Bestel een heerlijke sushi box van Mr Xi, keuze uit 24, 54 of 72 stuks. Gemakkelijk af te halen bij het restaurant in het centrum van Zoetermeer. Eet smakelijk!

2. Tijdschrift abonnement 

Geef jouw moeder een tijdschrift abonnement cadeau! Je kunt kiezen uit een abonnement op Vriendin, Santé, Weekend, Mijn Geheim, Party, Royalty, GIRLZ of CosmoGIRL! Pluspuntje: alle abonnementen stoppen automatisch. Laat jouw moeder genieten van heerlijke me-time momenten.

3. Wijnproeverij

Dol op wijn? Dan is een wijnproeverij het perfecte cadeau! De Kasteelhoeve verzorgt een wijnproeverij aan huis, waarbij je maar liefst 10 wijnen (rosé, wit en rood) kunt proeven. Leer alles over de wijnen en hun oorsprong van een ervaren wijnadviseur. Cheers!

4. Parfum

Een heerlijke parfum is altijd goed! Iets wat je niet snel voor jezelf koopt, dus perfect om cadeau te doen! De geuren van Hugo Boss zijn verleidelijk, elegant en modern en beschikken over een prachtig design. 

5. Cheflix abonnement 

Geef jouw moeder een jaarabonnement op Cheflix cadeau! Een abonnement is geldig voor 2 personen, dus jullie kunnen gezellig samen aan de slag. Volg online masterclasses van verschillende sterrenchefs, zoals Jacob Boerma, Ron Blaauw en Joris Bijdendijk. Neem een kijkje in hun professionele keuken en geniet daarna van een heerlijke maaltijd. 

6. Hotelarrangement

Kunnen jullie wel wat quality time gebruiken? Dan is een hotelovernachting het perfecte idee. Geniet van een heerlijke 2 of 3 daags hotelarrangement voor 2 personen bij Landgoed Overste Hof in Landgraaf, midden in een schitterend natuurgebied.

7. Dagje weg

Wat is er nou leuker dan een herinnering cadeau te doen? Geniet samen van een heerlijk dagje weg zodra het weer echt kan! Een dagje relaxen in een wellnessresort, cultuur snuiven in een museum of genieten van een prachtige rondvaart. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl