www.tripper.nl
8x uitjes met vrienden in Amsterdam

8x uitjes met vrienden in Amsterdam

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 16 mrt. 2023

Our House

Geniet van een muzikale middag bij Our House in Amsterdam! Maak een digitale reis van 75 minuten door 's werelds eerste dance museum en ontdek de evolutie van internationale elektronische dance muziek. Interactieve tentoonstellingen, shows en optredens vertellen het verhaal hoe een rebelse underground-gemeenschap tot een wereldwijd cultureel fenomeen evalueerde. Gelegen aan het beroemde Rembrandtplein in hartje Amsterdam.

De Amsterdamse Zomer

Noteer zaterdag 8 juli in je agenda, want dan keert De Amsterdamse Zomer terug! Tijdens dit 3 uur durende muzikale zomerfeest zullen de allerleukste artiesten van eigen bodem optreden op één van de meest iconische locaties van Amsterdam: Het Olympisch Stadion. Met o.a. Tino Martin, Jan Smit, Joël Borelli, Rolf Sanchez en OG3NE. Trommel jouw vrienden op en geniet van een heerlijke zomeravond!

Restaurant Sizz

Natuurlijk moet er ook gegeten worden tijdens een dagje Amsterdam. Geniet bij Sizz van een 3-gangen proeverij met heerlijke (vegetarische) gerechten. Leer de Indiase keuken kennen aan de hand van een tafel vol verschillende gerechtjes om te delen; samosa's, sheekh kebab, curries, rijst en vers gebakken naan broden. Achteraf geniet je ook van een huisgemaakt dessert. Het restaurant is gelegen aan de prachtige grachten van Amsterdam, tussen de Pijp en het centrum. 

The Amsterdam Dungeon

Kun jij tegen wat spanning? Bezoek dan The Amsterdam Dungeon, gelegen in het centrum van Amsterdam. Spanning en humor wisselen elkaar af tijdens deze 75 minuten durende unieke attractie. Duik 500 jaar terug in de tijd en sta oog in oog met heksenjagers, zielenverkopers en ander gespuis. Op fimwaardige sets beleef je verschillende shows. Je ziet, hoort en ruikt de geschiedenis tot leven komen. Geen tour is hetzelfde, want jij maakt onderdeel uit van de ervaring. 

Mooie Boules

Een spelletje spelen is altijd een goed idee! Kom gezellig met jouw vrienden 45 minuten jeu de boulen bij Mooie Boules in Amsterdam. Trek gekregen? Geniet in de foodbar van lekkere streetfood van hoge kwaliteit. Klaar met jeu de boulen, maar zin in nog een spelletje? Er zijn ook gratis (bord) spelletjes aanwezig waar je gebruik van mag maken tijdens je verblijf! Wie daag jij uit? 

Fashion for Good Museum

Dompel je onder in de wereld van fashion bij het interactieve Fashion for Good Museum. Maak een persoonlijke digitale reis met de RFID-armband en kom meer te weten over de geschiedenis van de mode-industrie, duurzame producten en toekomstige mode-innovaties. Het Fashion for Good Museum gelooft dat de mode-industrie kan én moet veranderen, en helpt daarom om de juiste kennis hierover te verspreiden. Een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in mode.

Rembrandts Amsterdam Experience

Ontdek het leven van de beroemdste schilder van Amsterdam bij Rembrandts Amsterdam Experience. Tijdens de 25 minuten durende ‘5D experience' stap je midden in het zeventiende-eeuwse Amsterdam en ontdek je Rembrandt’s verloren en laatste atelier. Met videoprojecties, muziek, licht, geur en speciale effecten worden al je zintuigen geprikkeld. Rembrandts Amsterdam Experience ligt gelegen aan het Leidseplein. 

Aloha

Zin in een actief uitje? Daag jouw vrienden uit een speel 45 minuten een potje glow minigolf, 2 uur bowlen of 15 minuten lasergamen bij Aloha. Je waant je hier in exotische sferen; tikibarren, zonsondergangen, papegaaien en cocktails. Het is er allemaal! Geniet na afloop van een lekker hapje en drankje in het restaurant of op het terras. Aloha ligt gelegen in hartje Amsterdam, naast Centraal Station.