www.tripper.nl
7x de leukste tips voor Valentijnsdag!

7x de leukste tips voor Valentijnsdag!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 30 jan. 2020

Het is bijna weer 14 februari, de dag van de liefde. Valentijnsdag is het perfecte moment om jouw vriend of vriendin in het zonnetje te zetten. Wil je jouw geliefde een onvergetelijke dag cadeau doen? Wij hebben de leukste tips op een rijtje gezet.

1. Vier de liefde op de Pannenkoekenboot

Dol op pannenkoeken? Dan is dit het perfecte uitje voor jou! Tijdens een relaxte boottocht van 75 minuten kun je samen genieten van onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot. Je kunt kiezen uit een prachtige rondvaart door het natuurgebied de Ooijpolder in Nijmegen, een rondvaart door de Rotterdamse wateren of een vaart langs de nieuwe gebouwen langs het IJ in Amsterdam. Romantischer kan niet toch? 

2. Geniet van een sushimenu van SushiPoint

Heb je geen zin om te koken, maar wel in lekker eten? Dan zijn de sushimenu’s van SushiPoint de perfecte oplossing. De menu’s van SushiPoint zijn heerlijk, vers en gezond. Je kunt kiezen uit het Sushi Special menu, Sushi Sensation menu en de Uramaki Sushi menu. Je hebt de keuze uit veel verschillende locaties in Nederland waar je de sushi kunt afhalen. Bestel je menu met 20% korting en geniet samen van sushi! 

3. Geniet van een Valentijnsarrangement bij SnowWorld! 

Wat is er romantischer dan een date in de sneeuw? Ga samen gezellig skiën of snowboarden bij SnowWorld en geniet van een Valentijnsarragement. Bij SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf kun je voor of na het skiën of snowboarden genieten van een Valentijn Fondue en bij SnowWorld Amsterdam van een Winter tafelbarbecue. Een origineel en sportief Valentijnscadeau! 

4. Breng een romantisch bezoekje aan de Euromast

Geef jouw Valentijn een onvergetelijke ervaring en ga samen de hoogte in! Bij de Euromast, het icoon van Rotterdam, kun je genieten van een culinair hoogstandje op 100 meter hoogte. Geniet tijdens het diner van een 360 graden panoramisch uitzicht over Rotterdam. Neem voor het beste uitzicht de roterende glazen lift ‘De Euroscoop’ en bereik 185 meter hoogte. Maak jouw bezoek aan de Euromast nog specialer en blijf overnachten op de Euromast. 

5. Geniet van een High wine, Beer of Bubbles bij een Fletcher hotel

Geniet samen van een heerlijke High Wine, Beer of Bubbles bij een Fletcher hotel naar keuze. Fletcher Hotels beschikt over ruim 100 unieke 3- en 4-sterren hotels, gelegen op schitterende locaties door heel Nederland. Kies voor een rustige omgeving in de bossen of zoek de drukte op in een gezellige stad. Ga jij voor de verfijnde wijnen, speciaal biertjes of luxe bubbels? Bij elke keuze wordt een plateau geserveerd met bijpassende warme en koude hapjes. Maak jouw Valentijnsdag nog romantischer en blijf heerlijk slapen in het Fletcher Hotel. 

6. Ontdek samen Parijs op de Segway 

Parijs is de stad van de liefde. De perfecte plek dus om Valentijnsdag te vieren. Ontdek samen op een leuke en snelle manier de stad tijdens een Segway tour. Geniet van een mooie zonsopkomst tijdens de Paris By Sunrise tour of bewonder de lichtshow van de Eiffeltoren tijdens de Paris By Night tour. Gek op kunst? Tijdens de Street Art tour ontdek je de gratis kunst die Parijs te bieden heeft. De gids vertelt alles wat je moet weten en geeft de tijd om foto's te maken van deze prachtige stad. 

7. Geniet samen van een heerlijk dagje wellness

Check even helemaal uit en geniet samen van een compleet ontspannen dag bij Wellnessresort de Waterlelie. Dit luxe wellnessresort ligt in een groene omgeving in de provincie Groningen. Tijdens je wellnessdag kun je gebruikmaken van verschillende sauna's, waaronder de panoramasauna. Hier kun je genieten van de warmte en het prachtige uitzicht. Je kunt de hele dag gratis gebruikmaken van douchegel en scrubzout. Maak jullie dag compleet met een ontspannen massage of heerlijke beautybehandeling. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl