www.tripper.nl
6x Ontspannen in het altijd levendige Amsterdam

6x Ontspannen in het altijd levendige Amsterdam

  • Samantha Smink Samantha Smink
  • -
  • 8 nov. 2019

Denk je aan Amsterdam dan denk je al snel aan drukte en chaos. Overal voetgangers, fietsen, auto’s, bussen, trams en noem maar op. Een stad waar je niet direct aan denkt voor een flinke portie ontspanning. Maar wist je dat je óók in hartje Amsterdam héérlijk kunt ontspannen? Het shoppen en sightseeën kun je hier prima afwisselen met fijne rustige momenten. Wij hebben een aantal ontspannende opties voor je op een rijtje gezet.

1. Leun heerlijk achterover tijdens een rondvaart door de stad

Amsterdam staat bekend om zijn uitgebreide grachtennetwerk. Hier kun je úrenlang rondslenteren, maar ook zonder je voeten te belasten kun je de stad prima door. Met een boot bijvoorbeeld bewonder je de stad vanaf het water. Vaar langs prachtige grachtenpanden, smalle gevelhuizen en andere hoogtepunten van de stad tijdens één van de rondvaarten door Amsterdam.

2. Geniet van een ontspannende floatsessie of een hydromassage bij Floatspa

Na het varen op het water, zélf drijven op het water? Gun jezelf een heerlijk rustmoment met een ontspannende floatsessie of een hydromassage bij FloatSpa in Amsterdam. Tijdens een 60 minuten durende floatsessie drijf je gewichtloos en zonder prikkels op zout water in een privé floatroom. Één uur floaten staat gelijk aan vijf uur slapen! Liever droog blijven? Geniet dan van een heerlijke hydromassage waarbij je 'gemasseerd' wordt door waterstralen zonder dat je hierbij nat wordt. Heerlijk ontspannen en vol energie kun je er na één van deze sessies weer tegenaan.

3. Waan jezelf op een tropisch eiland terwijl je wordt gemasseerd

Midden in de stad ontsnap je volledig aan de hectiek. Installeer jezelf bij Relax Lounge op één van de massagestoelen en zet de Virtual Relax bril op. Zo word je heerlijk gemasseerd terwijl het door de bril lijkt alsof je ondertussen op een prachtig tropisch strand bent gaan liggen. Na een Relax sessie ben je heerlijk ontspannen en zit je weer vol energie. Complete ontspanning, lichamelijk én geestelijk!

4. Ervaar de helende kracht van kou bij Freezlab in Amsterdam

Oké, heel ontspannen is deze optie misschien niet, maar wel ideaal om weer beter in je vel te zitten; Cryotherapie bij Freezlab in Amsterdam Het eerste Whole Body Cryo centrum van Nederland! In je badkleding met een paar sokken, sloffen, een wegwerpmondkapje, oorwarmers en handschoenen betreed je de Whole Body Cryo cabine met een temperatuur van maar liefst -110 ºC! In slechts 3 minuten geef je je lichaam een complete reset. De extreme kou kan een hoop voor je betekenen. Zo zet het onder andere natuurlijke herstelprocessen in gang, draagt het bij aan een mooiere, strakkere huid, vermindert het stress en vermoeidheid en verbetert het je gezondheid.

5. Onthaasten en ultiem ontspannen in een wellnesscentrum

Na de ijzige ervaring bij Freezlab of na een drukke dag in de stad is het heerlijk om weer op te warmen en heerlijk te ontspannen in één van de sauna’s, aromabaden of bubbelbaden. Ga hiervoor bijvoorbeeld naar het grootste spa en wellnesscentrum van Amsterdam, ongeveer een half uurtje buiten het centrum van Amsterdam. Hier kun je heerlijk onthaasten, rusten, bijtanken en ultiem genieten van alles deze plek te bieden heeft.

6. Verwen je voeten met een heerlijke pedicure behandeling

Na een dag wandelen is niks lekkerder dan een uitgebreide spa pedicure behandeling. Wanneer je zelf lekker achterover zit, krijgen je voeten de volledige aandacht. Midden in het centrum van de hoofdstad kan dit bijvoorbeeld bij London Beautybar. Nadat je je voeten hier hebt ondergedompeld in een reinigend voetbad, worden je nagels geknipt en gevijld, wordt overtollig vet verwijderd, krijgen je voeten een scrub behandeling, een pakking en afsluitend een korte massage. Je voeten zijn hierna weer klaar voor heel wat kilometertjes!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl