www.tripper.nl
6x mooie wellnessresorts in Nederland!

6x mooie wellnessresorts in Nederland!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 3 sep. 2019

De zomervakantie is voorbij, de kinderen zijn weer naar school, dus tijd voor jezelf! En wat is er nou een betere plek voor een compleet ontspannen dagje dan de sauna? Trommel je vriendinnen op of ga samen met je partner genieten bij een wellnessresort in Nederland. Wij hebben een paar mooie resorts voor je op een rijtje gezet. Genieten maar!

Dagje relaxen bij Zwaluwhoeve in Gelderland!

Bij wellnessresort Zwaluwhoeve in Hierden kun je in alle luxe genieten van maar liefst 16 verschillende sauna’s. Naast alle sauna’s, baden en relaxruimtes, beschikt Zwaluwhoeve ook over een ruime tuin van 50.000 m2 waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook kun je in het restaurant genieten van lekker eten en gezonde sapjes. Liever niet naakt? Wekelijks worden er verschillende badkledingdagen aangeboden.

Genieten bij Thermae 2000 in het prachtige Zuid-Limburg

Wist je dat alleen al in de natuur zijn stress kan verminderen? Op de top van de Cauberg in Zuid-Limburg vind je Thermae 2000, één van de grootste wellnessresorts van Nederland! Geniet tijdens je bezoek aan Thermae 2000 van het prachtige uitzicht terwijl je gebruikmaakt van verschillende sauna’s en baden. De perfecte plek om even te ontsnappen uit de dagelijkse drukte. Thermae 2000 is winnaar van de World Travel Award als Beste Spa Resort vanNederland. Waar wacht je nog op?

Momentje voor jezelf bij LeeuwerikHoeve in Friesland!

Ben je op zoek naar een wat knusser wellnessresort? Dan ben je bij LeeuwerikHoeve in Burgum aan het juiste adres! De boerderij heeft een modern en verrassend interieur en beschikt over een ruim aanbod aan binnen en buiten saunafaciliteiten. Bij LeeuwerikHoeve staat persoonlijke aandacht centraal en kom je weer even helemaal tot jezelf. Leuk pluspunt: je kunt gratis gebruikmaken van shampoo, douchegel en scrubzout.

Optimaal ontspannen bij Elysium in Bleiswijk!

Je komt niets te kort bij Elysium in Bleiswijk. Geniet van maar liefst 27 sauna’s, 19 binnen- en buitenbaden en relaxruimtes. Een dagje Elysium voeltals een dagje vakantie! Maak jouw dag helemaal compleet en maak gebruik van verschillende behandelingen en rituelen. Trek gekregen van al dat relaxen? In de twee restaurants kun je terecht voor een hapje en drankje. Liever in badkleding? Iedere maandag en de laatste donderdag van de maand is het badkledingdag.

Rust in alle luxe uit bij Wellnessresort de Waterlelie in Groningen!

Wellnessresort de Waterlelie is een luxe wellnessresort in Zevenhuizen. De landelijke omgeving zorgt voor een nog meer ontspannen sfeer. Je kunt genieten van 9 sauna’s, waaronder de panoramasauna met een fantastisch uitzicht en de zoutsteensauna met roze wanden die gemaakt zijn van zoutkristallen uit het Himalayagebergte. Daarnaast kun je heerlijk genieten inde ruime tuin, verschillende baden en niet te vergeten de 1001-prachtwereld.

Heerlijk genieten bij Sauna Het Friese Woud!

In het prachtige Friese landschap vind je Sauna Het Friese Woud in Boij. Dit is de perfecte plek om even lekker een dagje te niksen. Maak onbeperkt gebruik van een ruim assortiment sauna’s, stoombaden, dompelbaden, zwembaden, infraroodcabines en whirlpools. Trek gekregen? Geniet tussendoor van iets lekkers in het restaurant. Sauna Het Friese Woud beschikt niet over speciale badkleding-, dames- of herendagen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl