www.tripper.nl
6x leuke coronaproof uitjes!

6x leuke coronaproof uitjes!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 21 jan. 2021

Helaas is het momenteel niet mogelijk om er echt op uit te gaan, maar gelukkig zijn er nog genoeg leuke activiteiten die we wél kunnen doen. Benieuwd? Wij hebben 6 coronaproof uitjes voor je op een rijtje gezet. Veel plezier! 

1. Autopuzzeltocht

Ontdek de mooiste plekken vanuit de auto met een autopuzzeltocht! Ga samen op ontdekkingsreis aan de hand van een rally roadbook met instructies en puzzels. Voor de achterbank is er een auto bingo én lossen jullie ook nog allerlei raadsels op onderweg. Je kunt zelf bepalen wanneer je de puzzeltocht gaat doen. De routes zijn ongeveer 60 km en duren circa 3 uur. Je hebt de keuze uit verschillende routes door heel Nederland. Perfect coronaproof uitje voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.

2. Fit at Home 

Vooral in deze tijd is het belangrijk om lekker fit te zijn. Sport waar en wanneer jij wilt met een 1, 3, 6 of 12 maanden abonnement op Fit at Home, opgezet door Antje Monteiro. Met meer dan 1.000 online work-outs is Fit at Home het grootste thuisplatform van Nederland. Volg bijvoorbeeld een lesje kickboksen, yoga of een intensieve work-out voor jouw benen en billen. De les wordt samengesteld door een professionele fitnessinstructeur. Succes! 

3. Wandelarrangement Schaloen

Dat bewegen gezond is, weten we allemaal, maar vooral in deze tijd is het extra belangrijk dat we af en toe een frisse neus halen. Geniet daarom van heerlijke wandeling in de prachtige omgeving van Kasteel Schaloen in Schin op Geul. Het wandelarrangement is inclusief apfelstrudel en drankjes tijdens de wandeling door het Heuvelland + take-away friet met snack óf dagschotel na afloop van Brasserie Schaloen. Dat maakt wandelen nog nét iets leuker.

4. Online cursus 

Je bent nooit te oud om te leren! Altijd al meer willen weten over gezonde voeding of wil je alle ins en outs leren over fotograferen? Volg dan een online cursus voeding of fotografie van InterPlein. Doordat de cursussen 100% online zijn, kun je jouw tijd helemaal zelf indelen! Bij het slagen van de cursus ontvang je een certificaat. 

5. Hotelarrangement Landgoed Overste Hof

Ontsnap even uit huis en geniet van een heerlijk hotelarrangement voor 2 personen bij Landgoed Overste Hof in Landgraaf. Je hebt de keuze uit 1 of 2 hotelovernachtingen, inclusief ontbijt en gratis parkeren. Kies je voor 2 nachten? Dan kun je ook genieten van een 3-gangendiner. Het 3-sterrenhotel ligt op een prachtige locatie, midden in een schitterend natuurgebied. Verken de regio aan de hand van diverse (gratis) wandel- en fietsroutes. 

6. Qula City Trail 

Ontdek een stad naar keuze aan de hand van een interactieve speurtocht voor 2 tot 6 personen. Op je telefoon krijg je in totaal 15 raadsels en leuke opdrachten. Als je een raadsel of een opdracht goed hebt gedaan, krijg je punten. Als je met verschillende teams speelt, wint het team met de meeste punten. Ook wanneer je met één groepje speelt, is de speurtocht ontzettend leuk en spannend om te doen! De route bedraagt 3,5 kilometer, ideaal voor zo’n 2 uur adrenaline en spanning! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl