www.tripper.nl
5x cadeautips voor de feestdagen

5x cadeautips voor de feestdagen

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 16 nov. 2020

Het is alweer bijna december, de gezellige maand met de feestdagen Sinterklaas en Kerst. Tijd om de cadeautjes alvast in te slaan, maar de vraag blijft ieder jaar weer; wat ga je geven? Geen paniek! Wij hebben de leukste cadeaus met korting voor jou verzameld. Fijne feestdagen! ​​​​​

1. Gepersonaliseerd cadeau 

Geef een origineel en persoonlijk cadeau tijdens de feestdagen. Leg al jullie dierbare herinneringen vast in een mooi fotoboek van Colorland. Makkelijk te maken dankzij de klant-en-klare sjablonen. Naast een fotoboek, kun je ook kiezen voor een gepersonaliseerde mok, een bureaukalender of een foto op canvas! 

2. Parfum 

Een heerlijke geur doet het altijd goed! Een parfum is iets wat je niet snel voor jezelf koopt, maar toch iedere dag gebruikt. Een ideaal cadeau dus! Geef jouw geliefde, familielid of vriend(in) een parfum van Hugo Boss of Replay. Ontdek de lekkerste geuren met korting én gratis verzending.

3. Tijdschrift abonnement

Geef een tijdschrift abonnement cadeau op het tijdschrift Vriendin, Santé, Weekend of Mijn Geheim. Het wekelijkse tijdschrift Vriendin staat vol mode, recepten, beauty, uitgaanstips en interieur. Voor de liefhebbers van een gezonde levensstijl is het maandelijkse tijdschrift Santé perfect. Meer uit op sensatie? In het wekelijkse tijdschrift Weekend lees je het laatste nieuws over de sterren uit binnen en buitenland. Voor persoonlijke verhalen over relaties, gezondheid, psychologie en werk zit je bij het tijdschrift Mijn Geheim goed. Een origineel cadeau waar je elke week of maand opnieuw plezier van hebt!

4. Horloge

Op zoek naar een tijdloos cadeau? Dan zit je met een horloge helemaal goed! Voor de dames zijn de klassieke en eigentijdse horloges van Rosefield perfect. De horlogebandjes zijn verwisselbaar, waardoor je eindeloos kan wisselen van looks. Voor de mannen zijn de horloges van Armani stoer en chique. Dankzij de zilveren en zwarte kleuren passen ze bij elke outfit! Ontdek alle horloges met korting én gratis verzending.

2. Dagje weg 

Niets is leuker dan een fijne herinnering cadeau geven! Ga er samen op uit wanneer het weer veilig kan. Geniet van een heerlijk dagje wellness, sta oog in oog met jouw favoriete dier bij een dierentuin, zoek avontuur op in een pretpark of bezoek een leuk en interactief museum. Ontdek alle dagjes weg met korting. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl