www.tripper.nl
5 voorjaarsvakantie tips

5 voorjaarsvakantie tips

  • Sharona van der  Veen Sharona van der Veen
  • -
  • 15 feb. 2019

Wat ga jij doen deze voorjaarsvakantie? Wij zetten graag de leuke uitjes met kinderen op een rij. Er is voldoende leuks te bedenken en je hoeft geen bakken geld uit te geven om je kinderen te vermaken! Om je een beetje op weg te helpen geven wij je graag wat inspiratie.

1. Speeltuin

Een leuk uitstapje hoeft niet altijd geld te kosten. Het beloofd goed weer te worden dus laat je kinderen lekker uitrazen in een speeltuin. Dit kan een speeltuin in de buurt zijn of zoek eens een speeltuin wat verder weg op. Neem een gevulde picknickmand mee, een kleedje, een thermoskan met koffie of thee en je bent verzekerd van een gezellige dag. Mocht het weer toch net wat te koud zijn? Dan zijn er genoeg indoor speeltuinen met urenlang speelplezier of probeer eens wat anders dan de reguliere speeltuin en spring erop los bij Jumpin’ Noordwijk. Op Tripper kan je hier voordelig toegangskaartjes voor Jumpin’ Noordwijk aanschaffen.

2. Gezelschapsspelletjes

Je hebt vast genoeg spelletjes in de kast staan. Een leuke bezigheid om met het gehele gezin te doen! En wist je dat kinderen heel veel van spelletjes kunnen leren? Een leuke én educatieve activiteit dus. Er bestaan een heleboel verschillende spelletjes. Voor ieder wat wils! En het aller makkelijkste aan deze activiteit: je hoeft er de deur niet voor uit!

3. Pretpark

De meeste kinderen worden enorm blij van een dagje pretpark! Veel buiten pretparken gaan in de voorjaarsvakantie speciaal open. Vaak kost een uitstapje naar een attractiepark gemiddeld wel wat meer geld… Gelukkig zijn er genoeg leuke parken met korting. Dat maakt een pretpark dagje nóg leuker! En wist je dat er zelfs indoor pretparken zijn? Tripper heeft leuke deals online staan voor indoor pretparken Plopsa Indoor en Comics Station Antwerp. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de geschiedenis van Nederland ontdekken in het Archeon of je een echte machinist te voelen in het Spoorwegmuseum

4. Dierentuin

Wij gaan eropuit nu het weer beter wordt, maar ook de natuur en de dieren ontwaken uit hun winterslaap. Kinderen zien de dieren vaak als nieuwe vriendjes en komen oren en ogen tekort. Vooral de extra activiteiten die een park biedt maken een dagje dierentuin een hele belevenis. Loop door een jungle, zie de onderwaterwereld en sta oog in oog met echte tijgers. Tegenwoordig kan het allemaal! Bezoek bijvoorbeeld Burgers’ Zoo of het Dolfinarium met hoge korting!

5. Zwemmen

Op zoek naar een sportieve activiteit in de vakantie? Zoek dan eens een zwembad op. Er bestaat geen grotere pret dan waterpret! Daarnaast is het nog erg gezond ook die lichaamsbeweging! En zelf kun je rustig een boekje lezen of genieten van een heerlijke kop koffie. Een uitje naar het zwembad hoeft niet veel te kosten en in iedere (grotere) stad vind je er wel één. De dag toch wat spectaculairder maken? Zoek dan bijvoorbeeld het Tikibad in Duinrell op of breng een voordelig bezoek aan Plopsaqua.

Genoeg tips om deze voorjaarsvakantie door te komen! Fijne vakantie!


Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl