www.tripper.nl
3 activiteiten voor een vriendinnendag in Amsterdam

3 activiteiten voor een vriendinnendag in Amsterdam

  • Rosa Hoekstra Rosa Hoekstra
  • -
  • 23 feb. 2022

De wintermaanden zijn bijna voorbij, dus hoogtijd voor een dagje eropuit met vriendinnen! Nadat de stad en het vervoer is uitgezocht, begint pas echt de zoektocht. Waar gaan we heen? Wat zullen we doen? Of weten we nog een leuk plekje? Om je te helpen, hebben wij drie activiteiten uitgezocht voor een memorabele dag in Amsterdam. Pik er een paar uit of ga naar allemaal voor maar €30 euro p.p.

Let me take a selfie

Leg jullie herinneringen van de dag gelijk vast in het Youseum museum. Binnen dit museum is er voor elke pose een perfecte setting. Laat jullie inspireren door de verschillende rooms en zet jullie fotografie-skills aan het werk. Zo hebben jullie gelijk leuke foto’s om te delen.

Kijkje achter de schermen

Pak de tram naar de Pijp en start aan de Tour de BonTon. Binnen deze tour neem je een kijkje in de bekendste high-end strip-, en seksclub van Amsterdam. Stel jullie vragen aan een ex-sekswerker en bezoek de exclusieve club. Maak lol met je vriendinnen door zelf in de paal te slingeren en laat je verbazen door de geschiedenis van de seksindustrie.

Balletje slaan in het donker

Na de geweldige rondleiding kunnen jullie tot rust komen op een terrasje om vervolgens te vertrekken met de tram of metro naar Aloha, gelegen naast Amsterdam Centraal. Daar kunnen jullie de dag goed afsluiten met een potje Glow Minigolf! Daag elkaar uit en bereik de hoogste score. Met uitdagende, blacklight geschilderde parcours hebben jullie een gezellige afsluiter te pakken!

Na een dag vol gelach en plezier kunnen jullie nog heerlijk een hapje eten op het terras van Aloha met uitzicht op het IJ. Praat gezellig nog na over het meidendagje en laat ons vooral weten hoe jullie het hebben ervaren!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl