www.tripper.nl
Dit valt er te doen tijdens het paasweekend

Dit valt er te doen tijdens het paasweekend

  • Yorrick de Wit Yorrick de Wit
  • -
  • 19 mrt. 2024

Pasen valt dit jaar extra vroeg. Op 31 maart en 1 april kun je weer lekker aanschuiven bij een heerlijk paasontbijt. Daarna is het natuurlijk tijd om op zoek te gaan naar de verstopte eieren. Ook als elk eitje is gevonden valt er nog genoeg leuks te beleven. Maar wat dan allemaal? Lees snel verder om erachter te komen wat voor speciale dingen er te doen zijn in het paasweekend!

Julianatoren

In het paasweekend staat Julianatoren compleet in het teken van Pasen. Samen met Jul en Julia ga je op zoek naar alle eitjes in het grote bos. Er liggen er heel veel verstopt op het eierveld en op de eierroute, dus vergeet geen mandje mee te nemen! Met de zoektocht maak je kans op geweldige prijzen. Heb je het gouden ei gevonden? Dan win jij een jaarabonnement t.w.v. €250. Daarmee krijgt het hele gezin onbeperkt toegang tot meer dan 60 attracties, shows en evenementen van Julianatoren!

Paaspop

Sinds jaar en dag staat Paaspop in Schijndel bekend als hét paasfestival. Tijdens dit driedaagse muziekfeest geniet je van meer dan 200 acts uit zowel het binnen- als buitenland. Verspreid over maar liefst zeventien stages heb je de tijd van je leven tijdens de opening van het festivalseizoen. Op camping Paradise City gaat het feest na afloop nog vele uurtjes door. Dus, waar wacht je nog op? Zet je tentje neer, kies een mooie accommodatie of maak het gezellig in je eigen vriendenarea. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Paasbrunch

Blijf jij vaak net iets te lang in bed liggen en mis je daardoor het paasontbijt? Geen paniek! Met een paasbrunch bij de hotels van Saillant kun je eerst fijn uitslapen en vervolgens genieten van échte paaslekkernijen. In Hotel Brull, Hotel Kasteel Doenrade en Hotel Gulpenerland zoeken de kinderen eerst paaseieren. Daarna smullen jullie tweeënhalf uur lang van een smakelijk brunchbuffet. De keuze is reuze: van boerenpaté tot wrap en van vers fruit tot roerei. Vergeet zeker niet om een glaasje cava voor jezelf in te schenken!

Het Land van Jan Klaassen

Met het mooiere weer in aantocht is Het Land van Jan Klaassen extra vaak open. Komt dat even goed uit in het paasweekend! De paashaas slaat ook Jan Klaassen niet over en zal zijn paaseieren overal in de speeltuin verstoppen. De eieren die je vindt kun je direct oppeuzelen, hmm! De paashaas staat bovendien de hele dag klaar om samen op de foto te gaan. In het buitenpark hebben kinderen tijdens het paasweekend hun eigen speelavontuur met schommels, springkussens en nog veel meer voor een fantastisch dagje weg!

Amusementspark Tivoli

In het beste pretpark voor kinderen is er van alles te doen! Je zoekt naar paaseieren en ontmoet de paashaas, maar danst en speelt ook met Tiffi en Toffi, de tweeling van Tivoli. Ga zeker ook naar boer Harm op zijn kippenboerderij. Daar vertelt hij je de grappigste verhalen over zijn dieren. Help Harm gelijk een handje tijdens de voorjaarsspeurtocht, want de kippen zijn in paniek! Victor Vos heeft alle eieren gestolen uit de boerderij. Aan jou de taak om ze allemaal terug te vinden!