www.tripper.nl

Entreeticket World of Dinos in Eindhoven

€ 21,50 € 15,99
Uitverkocht!

Entreeticket World of Dinos in Eindhoven

4.4 / 5 (52 Beoordelingen)

Bezoek de grootste Dino Expo van Europa! Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren het Klokgebouw in Eindhoven tijdens de zomervakantie. Mis het niet!

Koop de deal!
Je bespaart € 5,51
Verkocht 1.650+
Korting 26%

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: World of Dinos in het Klokgebouw in Eindhoven, vanaf 12 jaar (t.w.v. €21,50)
 • Dealoptie 2: World of Dinos in het Klokgebouw in Eindhoven, 3 t/m 11 jaar en 65+ (t.w.v. €19,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar, reserveren is niet nodig! 
 • Bezoek de grootste Dino Expo van Europa!
 • Sta oog in oog met levensgrote en bewegende dinosaurussen
 • Naast dino modellen zijn er speurtochten, kun je een ritje maken op een dino en is er een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden 
 • De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden
 • Perfect uitje met het hele gezin tijdens de zomervakantie! 

Voorwaarden

 • De voucher voor Klokgebouw Eindhoven is geldig in de periode van 16 en 17 juli en 23 juli t/m 28 augustus 2022
 • Let op! De voucher is niet je toegangsbewijs. Je dient de voucher(s) na aankoop te verzilveren door online een datum en aankomsttijd te reserveren. Meer informatie hierover vind je terug op de voucher. Zonder reservering geen toegang! 
 • Na reservering ontvang je het officiële entreeticket per mail. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze geprint mee naar de Jaarbeurs
 • 65-plussers kunnen World of Dinos bezoeken met een entreeticket voor kinderen 
 • Let op! De entree sluit om 14:00 uur, dus zorg dat je voor deze tijd binnen bent
 • Geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie

Locatie
Klokgebouw -
5651 GW Eindhoven
Routebeschrijving

Meer informatie

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Eindhoven tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze in juli en augustus World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. World of Dinos is in de zomervakantie te zien in het Klokgebouw in Eindhoven.

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 10.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. In Nederland is de belangstelling voor dinosaurussen onder kinderen en hun ouders onverminderd groot. Daarom presenteren de producenten van de expo deze educatieve attractie nu in twee steden: Utrecht en Eindhoven. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt maximaal anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de expohallen naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de zomervakantie voor zowel ouders als kinderen. 

Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos. 

Beoordelingen

4.4
Gebaseerd op 52 beoordelingen
5
4
3
2
1
35
10
2
0
5
E. Thangaraj
20 september 2022
L. Van lier
5 augustus 2022
P. Vaes
28 juli 2022

Super als je kinderen zot zijn van dino's

R. Koning
26 juli 2022

Zeer snel en makkelijk

J. Borghuis
25 juli 2022

Uitstekend

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van World of Dinos