Zingen en swingen tijdens het K3 optreden in Plopsa Indoor Coevorden

€ 19,99 € 9,99
Uitverkocht!

Zingen en swingen tijdens het K3 optreden in Plopsa Indoor Coevorden

K3 blaast dit jaar 20 kaarsjes uit! Dat vieren Hanne, Marthe & Klaasje ook in de Plopsa-parken! Kom jij meezingen en -dansen tijdens het spetterend K3 optreden. Het wordt een super feestje!

50% Korting
Je bespaart
€ 10
Verkocht
Verkocht
1030+
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor de K3 dagen in Plopsa Indoor Coevorden op zondag 9 juni 2019, t.w.v. €19,99
 • Een pretpark met 25 attracties op een oppervlakte van drie voetbalvelden waarvan twee derde overdekt is
 • Zingen en swingen tijdens een spetterend live optreden van K3 om 14:30 en 16:00
 • Ontmoet Bumba, Maya de Bij en Kabouter Plop
 • Geniet van de Bumba Show waarin Bumba, Bumbalu en al hun vriendjes op reis gaan rond de wereld
 • Mooi of slecht weer? Plezier gegarandeerd! 
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op zaterdag 8 óf zondag 9 juni 2019
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar het park
 • De vouchers zijn alleen geldig voor Plopsa Indoor Coevorden
 • Plopsa Indoor Coevorden is op 8 & 9 juni geopend van 10:30 tot 17:00
 • Liever een andere dag naar Plopsa Indoor Coevorden? Wij bieden ook reguliere entreetickets tegen een voordelig tarief. Deze vind je hier

Locatie

Locatie
Reindersdijk 57,
7751 SH Dalen
Routebeschrijving

Meer informatie

Zingen en swingen met K3 tijdens de K3 Dagen!

K3 blaast dit jaar 20 kaarsjes uit! Dat vieren Hanne, Marthe & Klaasje ook in de Plopsa-parken! Kom jij meezingen en -dansen tijdens het spetterend K3 optreden. Het wordt een super feestje met alle leukste en nieuwe nummers van deze populaire meidengroep en met jou erbij wordt het nog leuker!

Optreden enkel in het Nederlands.

Programma

 • K3 Show (show om 14:30 en om 16:00)
 • Bumba op reis show
 • Meet & greet met Bumba en Bumbalu
 • Confettifeest met Wickie & Halvar
 • Uitzwaai met Maya de Bij en Kabouter Plop

Het mooiste indoor pretpark van Nederland

Naast het K3 optreden is er genoeg te doen in Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoor pretpark van Nederland. Hier beleven de allerkleinsten hun eerste grote avonturen op de 25 magische attracties! Ben je op zoek naar echte kicks? Op de Wickiebaan raas je tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast! Even later duik je immers opnieuw naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen, hoe hoger je raakt. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van de Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt.  

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Geniet van een bruisend waterschouwspel van De Dansende fonteinen en vergeet ook zeker de geitjes in Heidi’s Dierenweide niet te bezoeken! Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

Reguliere entreetickets 

Liever een andere dag naar Plopsa Indoor Coevorden? Wij bieden ook reguliere entreetickets tegen een voordelig tarief. Deze vind je hier

Bereikbaarheid

Plopsa Indoor Coevorden is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de auto? Navigeer dan naar 'Reindersdijk 57 in Dalen'. Het park beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Een parkeerkaart kunt u halen bij het betaalautomaat bij de entree van het park. Voor fietsen en bromfietsen is er aan de ingang van het park een gratis stalling aanwezig. Kom je met het openbaar vervoer? Pak dan vanaf Coevorden Station de bus 25 richting Zweelo en stap uit bij de halte van Plopsa Indoor Coevorden op 5 minuten loopafstand van de ingang van het park. Bekijk actuele vertrektijden en plan jouw reis op 9292.nl. 

Plopsa Indoor Coevorden is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Echter zijn niet alle attracties toegankelijk. Bekijk hier een gids met meer informatie voor rolstoelgebruikers. 

Kijk voor meer informatie op de website van Plopsa Indoor Coevorden.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.