Sierlijk het nieuwe jaar in met Binckhorst siervuurwerk!

€ 86,00 € 43
Uitverkocht!

Sierlijk het nieuwe jaar in met Binckhorst siervuurwerk!

Vrienden, check. Oliebollen, check. Champagne, check. Wat je nog mist? Siervuurwerk! Ga sierlijk het nieuwe jaar in met een siervuurwerkpakket van Binckhorst Vuurwerk!

50% Korting
Je bespaart
€ 43
Korting
Korting
50%

Wat te verwachten

 • 15-Delig Grand Prix siervuurwerkpakket van Binckhorst Vuurwerk (t.w.v €86,-) 
 • Inclusief gratis veiligheidsbril en lanceerinrichting!
 • Voldoet aan alle veiligheidseisen 
 • Gegarandeerd knallend het nieuwe jaar in! 
 • Geniet met dit siervuurwerkpakket van de perfecte combinatie tussen kleuren en knallen
 • Op te halen bij een van de modernste en mooiste verkooppunten in Nederland; Binckhorst Vuurwerk! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op 28, 29 en 31 december 
 • Let op! Het pakket is uitsluitend af te halen bij Binckhorst Vuurwerk in Den Haag. Het is dus niet mogelijk om het pakket te laten versturen
 • Alleen af te halen op 28, 29 en 31 december en vanaf 16 jaar en ouder. Het is dus niet mogelijk om op 30 december vuurwerkpakketten op te halen
 • De voucher is je betalingsbewijs, deze dien je te printen en mee te nemen naar de winkel 
 • Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Binckhorst Vuurwerk

Locatie

Locatie
Zonweg 28,
2516 BM Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Het heet niet zomaar knallend het nieuwe jaar ingaan! Met het Grand Prix siervuurwerkpakket van Binckhorst Vuurwerk ben je gegarandeerd van een knallend oud en nieuw. Combineer dit pakket met een gezellige avond met vrienden en familie, oliebollen en een heerlijk glas (kinder)champagne en geniet van een spetterende jaarwisseling! Dit grote, 15-delige pakket bestaat uit 4 8-schots cakes, 1 5-schots cake, 1 missile-batterij, 3 ground-cakes en 6 vuurpijlen. Bij het afhalen van het vuurwerkpakket krijg je er een gratis veiligheidsbril bij. Door de variatie van het pakket heb je een perfecte combinatie tussen knallen en kleuren en kan je samen genieten van een sierlijke jaarwisseling!

Belangrijke informatie 

Het pakket is uitsluitend op te halen bij Binckhorst Vuurwerk in Den Haag. De locatie aan de Zonweg 28 in Den Haag is een van de modernste, veiligste en mooiste vuurwerkverkooppunten van Nederland. Met ruim 35 jaar ervaring in de branche garandeert Binckhorst Vuurwerk je van service with a smile! Naast de service in de winkel is het vuurwerk ook van goede kwaliteit. Er is bij de winkel voldoende gratis parkeergelegenheid. Het is alleen mogelijk om het pakket op te halen op 28,29 of 31 december vanaf 16 jaar en ouder. Het is dus niet mogelijk om op 30 december vuurwerkpakketten op te halen. 

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.