Beleef Winter Magic bij Plopsaland De Panne!

€ 36,50 € 23,73
Uitverkocht!

Beleef Winter Magic bij Plopsaland De Panne!

Geniet tijdens Winter Magic van het magische winterlandschap, het kleurrijke Lichtfestival en Ketnet Kerst bij Plopsaland De Panne!

35% Korting
Je bespaart
€ 12,77
Verkocht
Verkocht
1820+

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor Plopsaland de Panne - groter dan 1 meter (t.w.v. € 36,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor Plopsaland de Panne - 85 cm tot 1 meter (t.w.v. € 10,99)
 • Meer dan 50 attracties voor jong en oud!
 • Bewonder het magische winterlandschap van Plopsaland De Panne van 1 december t/m 6 januari 
 • Breng een bezoekje aan het Lichtfestival! 
 • Geniet van spetterend vuurwerk bij Ketnet Kerst! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig van 1 november 2018 tot en met 6 januari 2019
 • De voucher is geldig voor alle evenementen en speciale dagen
 • De voucher is alleen te gebruiken bij Plopsaland de Panne en niet bij andere parken van Plopsa
 • Reserveren: reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs, print deze uit of toon je voucher vanaf je smartphone
 • De voucher is geldig voor 1 persoon
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 25198082

Locatie

Locatie
De Pannelaan 68,
8660 De Panne
Routebeschrijving

Meer informatie

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op hun favoriete outdoorattracties of in het volledig overdekte Mayaland. En wat maakt 2018 extra speciaal? We vieren het jaar van Bumba met een gloednieuwe Bumba Show!

Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

Plopsaland De Panne – Winter Magic

Winter Magic – 1 december t/m 6 januari:

Tijdens Winter Magic transformeert Plopsaland De Panne in een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Droom weg bij deze feeërieke winterse scenes of ga een rondje schaatsen op de ijspiste op het Dorpsplein. Mag het toch ietsje warmer? Breng dan een bezoekje aan Mayaland, verwarm je aan de knisperende kampvuren of een warme chocomelk! ’s Avonds kan je genieten van de Winter Parade (vanaf 22/12/2018) met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes. 

Plopsaland De Panne – Lichtfestival

Lichtfestival – 10 november t/m 6 januari:

Tijdens Winter Magic moet je zeker ook een bezoekje brengen aan het kleurrijke Lichtfestival op de Big & Betsy Hoeve. De sculpturen zorgen voor een magisch lichtspel dat je zeker niet mag missen! Je ontdekt er lichtsculpturen van Samson die een treintje bestuurt, van Kabouter Plop op een slede en zelfs een schitterende Prinsessia koets. Het lijkt wel winter wonderland!

Plopsaland De Panne – Ketnet Kerst

Ketnet Kerst – 26 december t/m 30 december:

Van 26 t/m 30 december kan je genieten van Ketnet Kerst in Winter Plopsaland met gezellige nocturnes tot 19 uur en een geweldig vuurwerk. Dat wil zeggen dat je extra lang plezier kan beleven op de talloze attracties en op de gratis ijspiste. Bovendien kan je je de acteurs van Campus 12 en Helden ontmoeten! Daarna zorgt de KetnetBand voor een spetterend feestje op het Dorpsplein met aansluitend een spetterend vuurwerk!

Bezoekersinformatie 

Plopsaland De Panne ligt in de Panne in België. Het is mogelijk om betaald te parkeren bij het park. Plopsaland de Panne is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Echter zijn niet alle attracties toegankelijk. Bekijk hier een uitgebreide gids voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Huisdieren (m.u.v. hulphonden) zijn niet toegestaan in het park. Kinderen kleiner dan 85cm krijgen gratis toegang. 

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van Plopsa de Panne. 

Reviews

M. Jan - mei 2016

Erg mooi gethematiseerd park met attracties voor jong en oud. Alles is er ook erg schoon. Zeker bezoeken!

Nick - oktober 2018

Dit park is het leukste park van studio 100 het is voor jong en oud we komen er al 5 jaar achter elkaar en morgen word het de 6e keer!

Marciano - april 2017

Heide the Ride bevat alles waar een houten achtbaan moet hebben, hoogte, snelheid en vele leuke momenten. Een perfecte toevoeging voor het al uitgebreide park!

Fam Out - april 2017

Wat een super mooi en zeer schoon park! Onze dochter van 4 kon geen genoeg van krijgen. Voor de kleintjes echt geschikt!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.