Kom winters genieten bij Winterland Hasselt!

€ 15,80 € 7,50
Uitverkocht!

Kom winters genieten bij Winterland Hasselt!

Tijdens de koude wintermaanden kan je genieten van de leukste winteractitiviteiten bij Winterland Hasselt. Kom schaatsen, chocomelk drinken en ontmoet zelfs de Kerstman!

53% Korting
Je bespaart
€ 8,30
Verkocht
Verkocht
470+

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor Winterland Hasselt (t.w.v. €15,80) 
  • Inclusief toegang tot de schaatsbaan, schaatshuur, 2 consumptiebonnen en entree voor Grand Carrousel!
  • Naast vele kraampjes, attracties en eten en drinken, is er ook een grote kerstmarkt
  • Breng een bezoekje aan het huis van de Kerstman! 
  • Ga schaatsen op de 1000m² grote schaatsbaan 

Voorwaarden

  • De voucher is eenmalig te gebruiken van 24 november 2018 t/m 6 januari 2019 
  • Reserveren: het is niet nodig om te reserveren
  • De voucher is je betalingsbewijs, deze dien je uit te printen en mee te nemen. Je kan bij de kassa in het Grand Café je voucher verzilveren
  • Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op de website van Winterland Hasselt 
  • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Hendrik van Veldekesingel 150/44,
B-3500 Hasselt
Routebeschrijving

Meer informatie

Het is dit jaar alweer tijd voor elfde editie van Winterland Hasselt. Zes weken lang wordt de Hasseltse binnenstad omgetoverd tot een winterwonderland. Winters hoeven helemaal niet koud te zijn in dit gezellige winterdorp, warm jezelf op in het Grand Café en geniet van een hapje en drankje met uitzicht op de schaatsbaan. Naast de overdekte schaatsbaan is er ook een reuzenrad en andere attracties die zorgen voor een winterse ambiance! Op 7 december arriveert de Kerstman in Hasselt, t/m 30 december woont hij samen met zijn elfjes in het Huis van de Kerstman dat dagelijks bezocht kan worden. 

Bij Winterland Hasselt kan je ook genieten van een grote kerstmarkt. Met meer dan 80 deelnemers uit 9 verschillende landen heb je gegarandeerd een leuke dag vol verrassingen, heerlijk eten en leuke activiteiten voor jong en oud! 

Bezoekersinformatie 

Winterland Hasselt is te vinden in Hasselt, België. Als je met de auto hierheen gaat kan je als adres 'Hendrik Van Veldekessingel 150/44, 3500, Hasselt' intoetsen op je navigatiesysteem. Je kan op loopafstand van Winterland Hasselt parkeren, volg hiervoor de parkeerborden in de stad. 
Winterland Hasselt is tussen 24 november en 6 januari dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Je kan in het Grand Café, de Aspen Lounge en de Spiegeltent gezellig blijven hangen tot 24:00 uur. De kraampjes zijn van maandag t/m donderdag geopend van 12:00 tot 22:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 22:00 uur. Op 31 december en 1 januari gelden speciale openingstijden, kijk hiervoor op de website van Winterland Hasselt. 

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.