Kijk je ogen uit bij Groot Kerstcircus Den Haag!

€ 41,50 € 20
Uitverkocht!

Kijk je ogen uit bij Groot Kerstcircus Den Haag!

De 20ste editie van Groot Kerstcircus Den Haag gaat over de top! Geniet van 2 t/m 6 januari van extreme stunts in Den Haag op het Malieveld!

52% Korting
Je bespaart
€ 21,50
Verkocht
Verkocht
1360+

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor Categorie 2 Groot Kerstcircus Den Haag (t.w.v. €20,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor Front Tribune Groot Kerstcircus Den Haag (t.w.v. €41,50)
 • Dealoptie 3: Entreeticket voor Premium zijkant Groot Kerstcircus Den Haag (t.w.v. €51,50)
 • Dealoptie 4: Entreeticket voor Premium seats Groot Kerstcircus Den Haag (t.w.v. €56,50)
 • Een onvergetelijke belevenis!
 • Geniet van spectaculaire stunts en maffe clowns met een hoog showbizz gehalte 
 • De tent is volledig verwarmd en gezellig in kerstsfeer gedecoreerd
 • Het leukste familie-uitje voor in de kerstvakantie!

Voorwaarden

 • Let op: De voucher is niet je officiële toegangsbewijs. Je ontvangt je tickets 1 dag voor het event van Eventim
 • Reserveren: Het is niet nodig om te reserveren
 • Je ticket is alleen geldig op de dag en tijd die je hebt gekozen en is niet inwisselbaar voor andere data
 • Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen, mits op schoot
 • De show duurt 2 uur en 20 min inclusief pauze
 • Er zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze dienen gereserveerd te worden via rolstoel@kerstcircusdenhaag.nl 
 • Kijk voor meer informatie op de website van Groot Kerstcircus Den Haag
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Malieveld .,
2594 Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Kom naar de 20e editie van het Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld! Extreme stunts vliegen je om de oren tijdens deze jubileum editie. Naast het traditioneel circus geniet je nu ook van spectaculaire stunts, ongelofelijke acrobatiek en hilarische comedy in combinatie met een 'touch of glamour en glitter'. Met live muziek, dans, fantasie en een explosie van magie is het Groot Kerstcircus het perfecte uitje voor het hele gezin.

De grootste circustent van Europa stond vorig jaar met het Groot Kerstcircus voor het eerst op het Malieveld. Met meer dan 35.000 bezoekers was het een groot succes te noemen. Het spektakel begint al bij aankomst. De foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Hier kan je heerlijk komen genieten van een versnapering. Een sensationele circustent met veel allure verwelkomt de bezoekers en eenmaal binnen ademt alles de sfeer uit van de sprookjesachtige decembermaanden. De ruim twee uur durende voorstelling is een levensecht sprookje!

Artiesten

Geniet van een verbazingwekkende hoge draad act die wordt gecombineerd met een Hula Hoop-koningin, snel kostuumwisselende artiesten, Wheel of Death- waaghalzen en een sterke man die een truck van wel drie ton over zich heen laat rijden. De hele show zal gepresenteerd worden door de welbekende spreekstalmeester Bert Simhoffer en hilarische clown Frenky. De showgirls, eveneens in Las Vegas- stijl, ondersteunen de ruim twee uur durende voorstelling (inclusief pauze). De veelzijdigheid van deze prachtige show maakt het leuk voor jong en oud!

Bezoekersinformatie 

Het Groot Kerstcircus is op het Malieveld aan de Koningskade in Den Haag. Het is met zowel het openbaar vervoer als het de auto goed te bereiken. Het Malieveld ligt op 6 minuten loopafstand van Den Haag Centraal station. Je kan er ook voor kiezen om met de tram/bus naar halte 'Malieveld' te reizen. Onder andere tram 9 en stadsbus 18 en 22 stoppen bij deze halte. Check de actuele vertrektijden en plan je reis op 9292. Met de auto is het Malieveld eenvoudig te bereiken via de A12. Het is mogelijk om betaald te parkeren onder het Malieveld. Het Groot Kerstcircus is toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar per voorstelling, deze dienen tijdig (indien beschikbaar) gereserveerd te worden via rolstoel@kerstcircusdenhaag.nl.

Voor extra informatie verwijzen wij je graag naar de website van het Groot Kerstcircus.

Reviews

Esther - december 2017

Een geweldig circus met de allerbeste spreekstalmeester Bert Simhoffer! Wat een super act van Bert en Fred! Wat een humor! Een geweldige middag gehad!

Ivonne - januari 2018

Het lijkt elk jaar beter te worden. Genoten van de show. Ook de band bij binnenkomst en de jongleurs verhoogden de sfeer. Fijn om op gewone stoelen te zitten.

Cindy - januari 2018

Super dagje uit - mooie acts in een prachtige, warme tent, zeer goed verzorgd (fijne schone toiletten!) en kind keek zijn oogjes uit.

Wouter - december 2017

Vandaag met het gezin naar het Groot Kerstcircus geweest. Goede sfeer, warme tent, TOP acts en artiesten en voor jong en oud leuk!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.