www.tripper.nl

Omniversum

Omniversum

Welkom in de magische wereld van Omniversum! Hier, in het hart van Den Haag, bevindt zich een bioscoopervaring die je letterlijk en figuurlijk meeneemt naar nieuwe hoogten. Het is geen gewone bioscoop waar je een zak popcorn pakt en achterover leunt in je stoel; Omniversum biedt een avontuurlijke ervaring waarbij je midden in de actie zit. Laten we samen duiken in wat dit unieke filmhuis zo bijzonder maakt!

Een wereld van grootbeeldfilms

Omniversum is niet zomaar een bioscoop. Dit bijzondere filmtheater is gespecialiseerd in het vertonen van grootbeeldfilms op een koepelscherm van 840 vierkante meter. Ja, je leest het goed, 840 vierkante meter! Met zijn indrukwekkende koepelscherm, dat bijna de gehele kijkruimte bedekt, biedt Omniversum een visuele ervaring die je niet snel vergeet. Of je nu door de diepten van de oceaan zweeft, over de toppen van de Himalaya vliegt of een reis maakt door de ruimte, elke film laat je een ongekend avontuur beleven.

De betovering van het koepelscherm

Het geheim van de betoverende filmervaring bij Omniversum ligt in de combinatie van het gigantische koepelscherm en de geavanceerde geluidsinstallatie. Dit scherm wikkelt zich als het ware om je heen, waardoor je het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van de film zelf. Voeg daarbij de meeslepende geluiden die van alle kanten komen en je hebt een ervaring die je alle hoeken van de wereld laat zien en horen. En het beste van alles? Het is alsof je er zelf bij bent.

Meest gestelde vragen

1. Welke soorten films worden er vertoond in Omniversum?
Omniversum staat bekend om zijn diverse selectie aan grootbeeldfilms. De films zijn vaak natuurdocumentaires, wetenschappelijke verkenningen en avontuurlijke reisverhalen. Ze nemen je mee naar de diepten van de oceaan, de hoogten van de Himalaya, en zelfs naar de ruimte. Elke film is zorgvuldig geselecteerd om niet alleen visueel indrukwekkend te zijn, maar ook educatief en inspirerend.

2. Moet ik van tevoren tickets reserveren voor een voorstelling in Omniversum?
Het wordt sterk aanbevolen om je tickets vooraf te reserveren voor een voorstelling in Omniversum, vooral als je op een specifieke datum en tijd wilt gaan. Tickets kunnen online worden gekocht via de officiële website van Omniversum of bij de kassa ter plaatse, afhankelijk van beschikbaarheid. Door vooraf te reserveren, ben je verzekerd van een plek en kun je je bezoek soepel plannen.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van het Omniversum. 

Adres en routebeschrijving

Locatie
Omniversum Pres. Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
10:30 - 15:00
Dinsdag
10:30 - 16:00
Woensdag
10:30 - 16:00
Donderdag
10:30 - 20:00
Vrijdag
10:30 - 21:00
Zaterdag
10:30 - 21:00
Zondag
10:30 - 20:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app