Helaas zijn er geen deals gevonden.

Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren 

Beleef een onvergetelijk dagje weg met het gezin bij Julianatoren: het leukste Kinderpretpark van Nederland. Kinderen van 2 tot 12 jaar kunnen genieten van meer dan 60 te gekke attracties en shows. Groot pluspunt: je kunt gratis parkeren bij de Julianatoren! 

Attracties 

In Julianatoren is er voor ieder wat wils! Voor de allerkleinsten is er de Paardenbaan, Kabouterwonderland, mini-bots auto's, tuimelende theekopjes en nog veel meer! Ook zijn er genoeg leuke attracties voor de hele familie. Kijk uit over het hele park in het reuzenrad, sta oog in oog met dinosaurussen in Dino's Tour, vaar een rondje in de motorbootjes en spot dieren tijdens een safari bij de Safaribaan. Voor de stoere jongens en meiden is er Juls' rollerskates, de zwevende piraat en de nieuwe attractie 'De Hoge Hoed'. Dit is een vrijevaltoren van 10 meter hoog. Durf jij het aan? 

Jul & Julia 

Elke ochtend openen Jul & Julia het park door middel van een spetterende openingsshow. Na de show kunnen de kinderen met hun vriendjes Jul & Julia, Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op de foto. Dit wil je niet missen! 

Bereikbaarheid 

Julianatoren is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Reis je met het openbaar vervoer? Reis met de trein naar Apeldoorn Centraal. Vanaf hier kun je gemakkelijk overstappen op busvervoer. Bussen richting Amersfoort en en Harderwijk stoppen bij halte Julianatoren. Vanaf hier is het nog maar enkele minuten lopen naar het park. Kom je met de auto? Het adres van Julianatoren is 'Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn'. Parkeren is gratis.  

Check voor je bezoek altijd even de actuele openingstijden op de website

Openingstijden

Maandag
10:30 - 17:00
Dinsdag
10:30 - 17:00
Woensdag
10:30 - 17:00
Donderdag
10:30 - 17:00
Vrijdag
10:30 - 17:00
Zaterdag
10:30 - 17:00
Zondag
10:30 - 17:00

Locatie