www.tripper.nl

Joytime Klimpark

Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende activiteit voor een dagje uit in Nederland? Dan is het klimpark van Joytime de perfecte bestemming! Gelegen in de prachtige natuur van Drenthe, biedt dit klimpark een onvergetelijke ervaring voor zowel beginners als gevorderde klimmers. In deze blog nemen we je mee in de wereld van het klimpark en ontdek je wat je kunt verwachten van een bezoek aan Joytime.

Joytime is meer dan alleen een klimpark; het is een plek waar avontuur en natuur samenkomen. Het park biedt een uitgebreide reeks klimroutes en activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een doorgewinterde klimmer bent of voor het eerst je klimvaardigheden wilt testen, bij Joytime vind je altijd een uitdaging die bij je past.

Meest gestelde vragen

1. Is het klimpark geschikt voor kinderen?
Ja, het klimpark van Joytime is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Er zijn speciale kindvriendelijke routes die laag bij de grond zijn en minder uitdagende obstakels bevatten. Voor kinderen jonger dan 8 jaar zijn er ook diverse andere activiteiten beschikbaar, zodat het hele gezin kan genieten van een dag vol plezier.

2. Welke veiligheidsmaatregelen zijn er genomen?
Veiligheid staat voorop bij Joytime. Voordat je begint, krijg je een uitgebreide instructie over het gebruik van de klimuitrusting en de veiligheidsregels. Alle klimmers dragen een helm en een klimgordel en zijn gezekerd aan een continu beveiligingssysteem dat voorkomt dat je kunt vallen. Daarnaast zijn er altijd medewerkers in de buurt om te helpen en toezicht te houden.

3. Moet ik van tevoren reserveren?
Het wordt sterk aangeraden om van tevoren te reserveren, vooral in het weekend en tijdens vakanties. Dit garandeert dat je een plek hebt en voorkomt lange wachttijden. Reserveren kan eenvoudig via de website van Joytime. Voor groepen en speciale arrangementen is reserveren verplicht om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op de website van Joytime Klimpark.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Joytime
Oostereind 12a
9444 XD Grolloo
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 - 18:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
12:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app