www.tripper.nl

Gouds Glas

In het hart van Gouda vind je Gouds Glas, een perfecte bestemming voor een voortreffelijke lunch, diner of borrel. Dit restaurant biedt diverse opties voor het organiseren van feestelijke bijeenkomsten, zakelijke ontmoetingen of andere evenementen. Bij Gouds Glas kun je genieten van verrukkelijke gerechten met een focus op lokale seizoensproducten. Er zijn bovendien genoeg vegetarische en veganistische opties beschikbaar.

Arrangement

Speciaal voor grotere groepen heeft Gouds Glas op maat gemaakte arrangementen samengesteld. Geniet tijdens een groepslunch of -diner van het beste dat het menu te bieden heeft. De verschillende kamers in Gouds Glas zijn uitermate geschikt voor een vergadering en een zakelijke lunch of diner. Na afloop kun je fijn blijven hangen voor een gezellige borrel.

Trouwerij

Gemeente Gouda heeft Gouds Glas erkend als officiële trouwlocatie, waardoor dit restaurant de ideale plek is om elkaar het ja-woord te geven. Je kunt je droomdag zelf volledig inrichten. Zo heb je de mogelijkheid om na de ceremonie te genieten van een intiem diner of van een feestavond in een exclusief afgehuurd restaurant.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Gouds Glas.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Gouds Glas
Markt 40
2801 JK Gouda
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
10:00 - 23:00
Woensdag
10:00 - 23:00
Donderdag
10:00 - 00:00
Vrijdag
10:00 - 00:00
Zaterdag
10:00 - 00:00
Zondag

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app