www.tripper.nl

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo in Arnhem is niet zomaar een dierentuin; het is een ware ontdekkingsreis door verschillende werelddelen, verpakt in één adembenemend park. Of je nu een liefhebber bent van exotische dieren, een fan van avontuurlijke ecosystemen, of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit met het gezin, Burgers' Zoo biedt voor elk wat wils.

Een wereldse opzet

Wat Burgers' Zoo zo uniek maakt, is de indeling in diverse themagebieden die elk een ander deel van de wereld representeren. Van de weelderige regenwouden van de Bush tot de uitgestrekte savannes van de Safari, elk gebied is zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke habitat van de dieren zo authentiek mogelijk na te bootsen. Dit zorgt niet alleen voor een educatieve ervaring, maar ook voor een visueel spektakel dat zowel jong als oud zal betoveren.

Educatief en bewustzijn

Burgers' Zoo is niet alleen gericht op entertainment, maar ook op educatie en conservatie. Door middel van informatieve borden, interactieve presentaties en educatieve programma's draagt de dierentuin bij aan bewustwording over natuurbehoud en de fragiliteit van biodiversiteit wereldwijd.

Meest gestelde vragen

1. Waar bevindt Burgers' Zoo zich precies?
Burgers' Zoo is gelegen aan de rand van Arnhem, in een groene omgeving die gemakkelijk bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer.

2. Wat zijn de openingstijden van Burgers' Zoo?
De dierentuin is het hele jaar door geopend, maar de exacte openingstijden variëren per seizoen. Het is raadzaam om vooraf de website te raadplegen voor actuele informatie over de openingstijden en eventuele speciale evenementen.

3. Wat zijn de hoogtepunten van Burgers' Zoo?
Burgers' Zoo staat bekend om zijn diverse themagebieden die verschillende delen van de wereld nabootsen, zoals de tropische Bush, de droge Desert, het onderwaterparadijs van Ocean, en de bijzondere Mangrove. Elke zone biedt een unieke ervaring met specifieke diersoorten en ecosystemen.

4. Zijn er speciale programma's of activiteiten voor kinderen?
Ja, Burgers' Zoo heeft verschillende educatieve programma's en activiteiten speciaal ontworpen voor kinderen. Er zijn interactieve presentaties, rondleidingen en workshops die kinderen meer leren over dieren en hun leefomgeving.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Burgers' Zoo.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Burgers' Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
09:00 - 18:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app