www.tripper.nl

Alpaca Boerderij Maasvallei

Alpacaboerderij Maasvallei, gelegen in het prachtige Stein, Nederland, biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Hier kun je genieten van een scala aan activiteiten die je dichter bij de natuur en deze fascinerende dieren brengen.

Alpaca Wandelingen en Experiences

Een van de hoogtepunten van de boerderij is de Alpaca Experience. Gedurende anderhalf uur kun je deze zachtaardige dieren van dichtbij meemaken. Je begint met het voeren en verzorgen van de alpaca's, gevolgd door een wandeling met deze vriendelijke wezens aan de leiband. Dit biedt een geweldige kans om te ontspannen en te genieten van de serene omgeving.

Activiteiten voor iedereen

Naast alpaca-wandelingen biedt de boerderij ook ezelwandelingen, kinderfeestjes, familie- en bedrijfsuitjes, babyshowers, en zelfs romantische arrangementen. Dit maakt het een perfecte bestemming voor verschillende gelegenheden en groepen.

De bewoners van de Boerderij

De boerderij is de thuisbasis van ongeveer twaalf alpaca's met namen zoals Dean, Daaf, Diggy en Django. Daarnaast vind je er ook twee Poitou-ezels en twee Walliser Schwarznaseschapen, die de diversiteit en charme van de boerderij vergroten.

Meest gestelde vragen

1. Moet ik van tevoren reserveren?
Ja, het is noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Dit kan eenvoudig via de website van Alpacaboerderij Maasvallei.

2. Hoe lang duurt een alpaca wandeling?
Een standaard alpaca wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Dit omvat de tijd om de alpaca's te voeren, een korte uitleg over de dieren en de wandeling zelf.

3. Wat gebeurt er bij slecht weer?
Bij slecht weer gaan de wandelingen in principe gewoon door. Bij extreem weer kan de wandeling worden verzet. Het is altijd goed om contact op te nemen met de boerderij als je twijfelt over de weersomstandigheden.

4. Kan ik ook alleen een bezoek brengen zonder wandeling?
Ja, het is mogelijk om de boerderij te bezoeken zonder een wandeling te boeken. Er zijn verschillende andere activiteiten beschikbaar, zoals het voeren van de dieren en rondleidingen.

5. Is er een café of restaurant op de boerderij?
Op de boerderij is een kleine koffiehoek aanwezig waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee. Voor een uitgebreide maaltijd kun je terecht bij nabijgelegen horecagelegenheden.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van de Alpaca Boerderij Maasvallei.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Steinerbos 1
6171 AL Steinerbos
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app